عمومیکسب و کار ایرانیان

بهترین ماسک روزانه

ماسک‌های خانگی، پای ثابت تمام روتین‌های مراقبتی پوست هستند. از روتین‌های کنترل آکنه گرفته تا مراقبت‌های آبرسانی و ضد پیری.این ماسک‌ها، در واقع مکمل اصلی برای تکمیل عملکرد دیگر محصولات مراقبتی روتین شما به شمار می‌روند و قدمتی چند هزار ساله دارند. حتی دستور تهیه برخی از انواع ماسک‌های خانگی، به صورت نسل به نسل و بعد از قرن‌ها به دنیای امروز منتقل شده است.

دستور ساخت 15 ماسک صورت خانگی

استفاده از خانگی، یکی از پرطرفدارترین و راحت‌ترین راهکارهای مراقبت پوستی محسوب می‌شود. این ماسک‌ها علاوه بر عملکرد موثر و فوق‌العاده خود، دستور تهیه و کاربری بسیار آسانی دارند.کافی است با توجه به جنس و نیازهای پوستی‌تان، ماسک مناسبی را انتخاب نمایید. از محبوب‌ترین انواع ماسک‌های خانگی، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. ماسک آلوئه ورا اگر پوست خشک و دهیدراته‌ی دارید، ماسک آلوئه ورا انتخابی عالی برای شما است. گیاه آلوئه ورا، به عنوان بمب آبرسانی پوست شناخته می‌شود و خاصیت ضد التهابی فوق‌العاده‌ای دارد. علاوه بر این، قدرت ترمیم و بازسازی پوست را افزایش می‌دهد و جای جوش و اسکار را از بین می‌برد. آلوئه ورا، منبعی سرشار از مواد آنتی اکسیدانت است و پیری پوست را به تعویق می‌اندازد.

طرز تهیه: برای ساخت این ماسک صورت شی باتر ویتابلا ، به برگ متوسطی از گیاه آلوئه ورا احتیاج دارید که در عطاری‌ها و داروخانه‌ها قابل خریداری است. یک تکه 10 سانتی از برگ آلوئه ورا را جدا کنید و سطح آن را به خوبی بشویید. سپس با چاقو، آن را وسط نصف نمایید تا به ژل آن دسترسی پیدا کنید. حالا به کمک قاشق، ژل آلوئه ورا را جدا کنید و در طرف تمیزی بریزید. ژل را با چنگال یا همزن دستی، به خوبی له کنید تا مایعی غلیظ و قوام دار به وجود بیاید. حالا ماسک آبرسان شما آماده است و می‌توانید هفته‌ای 2 تا 3 بار از آن استفاده نمایید.

  1. ماسک موز و ماست ویتامین E خاصیت آنتی اکسیدانت دارد و رطوبت مورد نیاز پوست را فراهم می‌نماید. از طرفی، ماست منبعی فوق‌العاده از مواد ضد التهاب و تسکین دهنده است و در رفع لک‌های قرمز پوست نقش موثری ایفا می‌کند. طرز تهیه: موز کوچک و کاملا رسیده‌ای را انتخاب کنید و در ظرف تمیزی بگذارید. موز را به کمک چنگال کاملا له کنید تا خمیری شکل شود. در ادامه، یک تا دو قاشق غذاخوری ماست را به موز له شده بیفزایید و خوب هم بزنید تا خمیری یکدست به وجود بیاید. ماسک را روی پوستتان بمالید و بعد از 15 تا 20 دقیقه آبکشی کنید. این ماسک را می‌توانید هفته‌ای 2 تا 3 بار مصرف نمایید.
  2. ماسک ماست و آب پرتقال پوستتان خشک و دهیدراته شده و هیچ لوسیون و مرطوب کننده‌ای نمی‌تواند مشکلتان را حل کند؟ بهتر است تعلل نکنید و به سراغ معجزه ماست و پرتقال بروید. ماست، منبعی سرشار از انواع مواد احیا کننده است که سرعت ترمیم و بازسازی پوستتان را افزایش می‌دهد. از طرفی چربی طبیعی موجود در ماست، رطوبت مورد نیاز پوستتان را فراهم می‌نماید و از خشکی و دهیدراتاسیون آن جلوگیری می‌کند. آب پرتقال، منبعی سرشار از مواد معدنی ضروری و ویتامین C است. در نتیجه، نقش مهمی در تغذیه سلول‌های پوستی و از بین بردن لک و تیرگی پوست ایفا می‌نماید.

طرز تهیه: ابتدا یک قاشق غذاخوری ماست را در ظرف تمیز و مناسبی بریزید. سپس پرتقال تازه‌ای را از وسط نصف کنید و آب آن را بگیرید. هسته‌های آب پرتقال را جدا کنید و آن را به همراه پالپ‌هایش در ظرف ماست منتقل نمایید. ماست و آب پرتقال را هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند. حالا ماسک شما آماده است و می‌توانید از آن استفاده نمایید. این ماسک، علاوه بر آبرسانی و مرطوب کنندگی پوست، در رفع تیرگی و خستگی صورتتان نیز موثر است.کافی است هفته‌ای 2 تا 3 بار آن را روی پوستتان بگذارید و بعد از 20 دقیقه بشویید تا شاهد اثر معجزه آسای آن بشوید.

  1. ماسک آووکادو و آبلیمو طرز تهیه: آووکادو متوسط و رسیده‌ای را بردارید و آن را از وسط نصف کنید. نیمی از آووکادو را پوست بگیرید و در ظرف تمیزی بریزید. سپس به کمک چنگال آن را کاملا له کنید. حالا لیمو سبز تازه و متوسطی را بردارید و آب آن را بگیرید. بعد از جدا کردن هسته‌ها، یک قاشق غذا خوری آب لیمو را به آووکادو بیفزایید و به خوبی هم بزنید تا باهم مخلوط شوند. اگر غلظت خمیر زیاد بود، می‌توانید مقداری آب یا آبلیمو را اضافه نمایید تا ماسک به غلظت دلخواهتان برسد. این ماسک را هفته‌ای 2 بار می‌توانید مصرف نمایید.
  2. ماسک آبلیمو و تخم مرغ آبلیمو و تخم مرغ، اکسیری مخصوص برای پوست‌های چرب و مستعد آکنه است. از جوش و لک پوستی گرفته تا براق شدن صورت، این ماسک همه کاره می‌تواند به رفع تمام مشکلات پوست چرب کمک کند. تخم مرغ، منبعی غنی از انواع پروتئین‌ها و ویتامین ‌است.در نتیجه، به ترمیم و تغذیه پوست صورت کمک می‌کند. آب لیموسبز، خاصیت ضد عفونی کنندگی بی‌نظیری دارد و باکتری‌های عامل جوش و آکنه را از بین می‌برد. همچنین، قدرت ضد لک و روشن کنندگی نیز دارد.

طرز تهیه: تخم مرغ کوچکی را انتخاب کنید و زرده و سفیده را از یکدیگر جدا نمایید. استفاده از زرده تخم مرغ در ماسک صورت کربن ویتابلا ، برای افرادی که پوست چرب دارند توصیه نمی‌شود. سفیده تخم مرغ را در کاسه شیشه‌ای مناسبی بریزید و آن را هم بزنید تا کمی کف کند. حالا آب نصف لیمو سبز را بگیرید و بعد از جدا کردن هسته‌ها، به سفیده تخم مرغ بیفزایید. مواد را هم بزنید تا به خوبی باهم مخلوط شوند و سپس روی صورتتان بمالید و اجازه دهید 20 دقیقه بماند. این ماسک را می‌توانید هفته‌ای 1 تا 2 بار برای کنترل آکنه و از بین بردن لک استفاده نمایید.

  1. ماسک ماست و گوجه فرنگی پوستتان حساس است و اغلب با التهاب، قرمزی و لک‌های پوستی دست و پنجه نرم می‌کنید؟ بهتر است این ماسک را امتحان کنید. گوجه، حاوی ترکیبی فعال از انواع مواد آنتی اکسیدان و ضد لک است. به همین خاطر، نقش مهمی در حذف لک‌های پوستی و از بین بردن چین و چروک ایفا می‌نماید. از طرفی، ماست خاصیت تسکین دهندگی فوق‌العاده‌ای دارد و به رفع التهاب و حساسیت پوستی کمک می‌کند. همچنین قدرت رطوبت رسانی عالی ماست، مانع از خشکی و کشیدگی پوستتان می‌شود.

طرز تهیه: برای شروع، گوجه متوسطی را انتخاب نمایید و پوست آن را بگیرید. حالا آن را رنده کنید یا در میکسر له نمایید. یک تا دو قاشق غذاخوری از گوجه له شده را در ظرف تمیزی بریزید و یک قاشق غذاخوری ماست به آن اضافه کنید.
ترکیب را به خوبی هم بزنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند. سپس، آن را به کمک قلم مخصوص روی پوستتان بمالید و 20 تا 30 دقیقه صبر کنید. این ماسک را می‌توانید هفته‌ای 2 تا 3 بار و به صورت یک روز در میان برای درمان لک و حساسیت پوستی استفاده نمایید.

  1. ماسک آب خیار خیار، به عنوان منبعی آبرسان برای پوست شناخته می‌شود. همچنین، قدرت روشن کنندگی نیز دارد و به از بین بردن اثرات خستگی پوست کمک می‌کند. از این خواص خیار، می‌توانید به عنوان ماسک یا تونر روزانه استفاده نمایید. طرز تهیه: خیار متوسطی را انتخاب نمایید و به خوبی آن را بشویید. سپس پوست خیار را بگیرید و کنار بگذارید. توجه داشته باشید که پوست خیار را دور نیندازید، چرا که می‌توانید به عنوان ماسک از آنها استفاده نمایید.کافی است پوست خیار را روی صورتتان بگذارید و 20 دقیقه صبر کنید تا متوجه تاثیر آن شوید.

حالا خود خیار را در میکسر بریزید یا رنده کنید. سپس، از صافی یا یک تکه پارچه تمیز رد کنید و آب خیار را جدا نمایید. آب خیار را می‌توانید به عنوان تونر روی پوستتان بمالید و از مزایای آن در طول روز بهره مند شوید. بعد از استفاده از آب خیار، احتیاجی به شستشوی پوست نیست. ماسک خیار، صرفا جنبه آبرسانی و تقویتی دارد و برای انواع پوست‌های خشک، چرب و حساس مناسب است. خیار، در رفع التهاب پوست‌های حساس کمک کننده است. پوست‌های خشک را هیدراته و آبرسانی می‌کند و پوست چرب را تقویت می‌نماید.

  1. ماسک جو دو سر و عسل این ماسک، مخصوص افرادی است که پوست حساسی دارند و با مشکلاتی مانند التهاب، جای جوش و … مواجه هستند. جو دو سر، منبعی از انواع مواد مقوی، نشاسته و پروتئین است. همچنین، عسل ترکیبی غنی از انواع آمینو اسیدها و پروتئین‌ها است و نقش مهمی در تامین نیازهای سلولی دارد. ترکیب عسل و جو دو سر، معجزه‌ای شگرف برای ترمیم مشکلات پوستی و رفع تیرگی و لک‌ها است.

طرز تهیه: ابتدا یک تا دو قاشق غذاخوری جو پرک را در میکسر بریزید و خوب آسیاب کنید تا کاملا نرم و یکدست شود. سپس، پودر به دست آمده را به ظرف مناسب و تمیزی منتقل نمایید. حالا یک قاشق غذاخوری عسل را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. اگر خمیر به دست آمده بیش از اندازه غلیظ بود، می‌توانید چند قطره آب یا شیر را به آن اضافه نمایید. هنگامی که خمیر ماسک به غلظت مورد نظر رسید، ماسک را روی پوستتان بمالید و بعد از 20 دقیقه آن را بشویید. این ماسک را می‌توانید هفته‌ای 2 بار استفاده نمایید تا به نتیجه دلخواهتان برسید.

کلام آخر

برای اینکه پوستی صاف و شفاف به دست بیاورید، می‌توانید از انواع اسپری بدن ویتابلا بیز استفاده کنید. امروز در این مقاله‌ از دیجی‌کالا مگ طرز درست کردن ۳۰ ماسک صورت را آموزش دادیم که به روشن، شفاف و مرطوب کردن پوست کمک می‌کنند. حتما از این ماسک‌ها استفاده کنید و نظرات خود را درباره‌ی آن‌ها در بخش کامنت‌ها با ما و مخاطبان دیگر در میان بگذارید. این مطلب فقط جنبه‌ی آموزش و اطلاع‌رسانی دارد. پیش از استفاده از توصیه‌های این مطلب حتما با پزشک متخصص مشورت کنید. برای اطلاعات بیشتر را بخوانید.

لیلا بنی نعمتی

من لیلا هستم، خبرنگاری که با نگاهی به آینده، مسائل امروز را تحلیل می‌کنم. در این سایت، با بررسی روندهای اجتماعی و اقتصادی، به دنبال درک بهتر چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی جامعه در آینده هستم.