آموزش طراحی تابلو برق با eplan
نصب و کاربردهای نرم افزار eplan
مزیتها (ویژگی ها) و معایب آموزش نرم افزار eplan
گزارشهای تصویری خروجی نرم افزار eplan
گزارشهایی که نرم افزار پس از اتمام پروژه به ما میدهد، عبارتند از:لیست خریدلیست خرید به ما کمک میکند که خیلی سریع و با دقت بالا، قطعاتی که در نقشه استفاده کردیم را خریداری کنیم.
ترمینال دیاگرام
ترمینال دیاگرام به ما کمک میکنه که بفهمیم هر ترمینال، محلهای اتصالش (Connection point) کجا هست وما رو خیلی سریعتر به جایابی ترمینالها و سیم بندی میرسونه.
نصب ورژنهای نرم افزار eplanرویژنهای مختلفی از این نرم افزار در بازار وجود دارد که با توجه به نوع ویندوز (۱۰ – ۸ – ۷) و ۳۲ بیتی یا ۶۴ بیتی بودن نرم افزار بایستی ورژن مناسب را دانلود و نصب کنید با توجه به اینکه ما از نرم افزارهای کرک شده استفاده میکنیم.حتما در انتخاب نوع نرم افزار دقت کنید و کرک را به درستی انجام دهید تا در ادامه آموزش تصویری eplan با نواقص و کمبودهای ناگهانی رو به رو نشوید.
روشهای یادگیری و آموزش EPLAN
آموزش تصویری طراحی تابلو برق با eplanبعد از اینکه گام به گام با آموزش تصویری eplan تا نصب نرم افزار پیش آمدیم.حالا وقت آن است که با محیط نرم افزاری بیشتر آشنا شده وعلاوه بر بررسی نمونه نقشههای مختلف، به سراغ ایجاد و اجرای پروژهها برویم.
نمونه نقشه تابلو برقبرای آموزش تصویری eplan به سراغ یک نمونه نقشه تابلو برق eplan که بسیار ساده و ابتدایی نیز میباشد، میرویم و ادامه آموزش مان را پیگیری میکنیم.توجه کنید که هدف ما در آموزش تصویری eplan این است که از سادهترین مطالب شروع کرده وآموزشهای خود را تا پیشرفتهترین مفاهیم ادامه خواهیم داد.
نمونه نقشه eplan
در تصویر زیر، یک نمونه نقشه eplan رو مشاهده میکنید که در ادامه کار از آن استفاده خواهیم کرد وبررسی میکنیم که چگونه این نقشه رو در نرم افزار eplan پیاده سازی کنیم وهمچنین به چه نحوی این نقشه پرکاربرد را به صورت ماکرو دربیاوریم و در پروژههای بعدی مان از آن استفاده کنیم.البته این نقشه از ساختار بسیار سادهای برخوردار هست و به همین منظور از این نقشه برای آموزش اولیه استفاده میکنیم.
نقشه کشی برق صنعتی با eplanبه اهمیت طراحی دقیق نقشه eplan برای کاهش هزینهها و همچنین خوب از کار درآمدن تابلویی که پیکربندی میکنیم، پی بردیم همچنین برای آموزش برق صنعتی میتوانید به سایت ما مراجعه کنید.
دانلود سیمبل (سمبل) برای eplanیکی از مهمترین ویژگیهای این نرم افزار، داشتن سیمبلهای آمادهای هست که میتونیم از آنها استفاده بکنیم.برای دسترسی به این سیمبلها بایستی به سراغ کتابخانهها برویم:
بنابراین تا اینجای کار به خوبی با آوردن سیمبولها به نقشه وجاگذاری قطعات بر روی نقشه آشنا شدیم.دانلود کتابخانه eplan
کتاب خانههای نرم افزار eplan در بسیاری از مواقع، حجم کاری ما رو کاهش میدهند.
آموزش ماکرو در نقشه کشی eplanیکی از قابلیتهای بسیار جالبی که این نرم افزار دارد، توانایی ماکرو کردن برنامه هایمان میباشد.
همه ما میدانیم که یکی از پرکاربردترین مدارها در نقشه کشیهای صنعتی، مدار خودنگهدار با بوبین کنتاکتور (یا رله) میباشد؛ بنابراین بهتر است که یکبار این برنامه را نوشته و سپس آن را به صورت یک ماکرو در eplan در بیاوریم.
گامهای ایجاد ماکرو در eplanدر محیط نرم افزار بر روی آیکون Edit کلیک کرده و Create window macro را انتخاب میکنیم.
مخاطبین دوره آموزش برق و الکترونیک
دوره برق صنعتی مجتمع فنی تهران: دانشجویان و فارغ التحصیلان مهندسی برق در کلیه گرایش ها ( کنترل، قدرت، ، مخابرات و انتقال و توزیع ) می توانند از آموزش برق و الکترونیک در این دپارتمان آموزشگاه برق و الکترونیک بهره مند شوند. همچنین شاغلین در صنعت نیز به منظور ارتقای دانش و مهارت خود در محیط کار، می توانند از آموزش برق و الکترونیک استفاده نمایند.
اهداف آموزشگاه برق و الکترونیک
- مهارت آموزی برای دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته مهندسی برق جهت جذب در بازار کار
- ارتقای سطح کیفی و فنی شاغلین در صنعت برق
- آموزش برق صنعتی با سابقه
- به روز رسانی اطلاعات دانشجویان و مهندسین برق
معرفی رشته برق و الکترونیک
در ابتدا لازم است بدانید که مهندسی برق به علمی گفته می شود که در آن به تحلیل و بررسی ریاضی انواع پدیده های فیزیکی پرداخته می شود. به طور کلی این رشته شامل گرایش های متنوعی می باشد که مهم ترین گرایش های برق عبارت اند از:
بازار کار رشته برق و الکترونیک چگونه است؟
از آنجایی که رشته برق و الکترونیک در هر صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد، بنابراین می توان گفت که رشته برق از بازار کار پررونقی برخوردار است. به طور کلی افراد در صورت کسب دانش و مهارت های مربوط به دوره های برق و الکترونیک می توانند موقعیت های شغلی متنوعی را برای خود ایجاد کنند. از جمله این فرصت ها می توان به موارد زیر اشاره کرد.
- راه اندازی مغازه الکتریکی و فروش، نصب و تعمیرات لوازم برقی
- فعالیت در محیط هایی مانند ساختمان، مراکز بهداشتی، بیمارستان ها، ادارات، مراکز نظامی و ….
- کار با دستگاه ها و تجهیزات موجود در کارخانه ها
- فعالیت در شرکت های خدماتی در زمینه سرویس دستگاه ها
- کار در ادارات مختلف از جمله اداره برق، اداره آب و فاضلاب، نیروگاه ها، شهرداری و ….
- فعالیت در شرکت های فروشنده و واردکننده تابلو برق، یو پی اس، دیزل برق و ….
- کار در کارگاه های سازنده و مونتاژ کننده تابلو های برق
- فعالیت در شرکت های تعمیر انواع موتور های الکتریکی
- و ….