اقتصادیعمومیکسب و کار ایرانیان

مزایای نمای کامپوزیت ساختمان

  • مقاومت در برابر تغییرات محیطی

یکی از مهم ترین مزایای ورق آلومینیوم کامپوزیت مقاومت در برابر تغییرات آب و هوایی است. این ورق ها اگر در معرض رطوبت قرار گیرند دچار خوردگی و زنگ زدگی نخواهند شد و علاوه بر آن تابش نور خورشید دوام و عمر آن ها را کوتاه نخواهد کرد.

قیمت سنگ عباس آباد اصفهان: سطح ورق های آلومینیوم کامپوزیت صاف و صیقلی است، از این رو نور خورشید را منعکس کرده و میزان کمی از گرمای آن را جذب می نمایند. نمای آلومینیوم کامپوزیت قابل استفاده در مناطق گرمسیر با درجه حرارت بالاست و در واقع متریالی مقاوم در برابر حرارت محسوب می شود.

لایه پلی اتیلنی که در پانل های کامپوزیت قرار گرفته نوعی سد حرارتی ایجاد نموده که منجر به صرفه جویی در مصرف انرژی و بهینه سازی آن می گردد. این نما در مقایسه با سایر نماها کمتر دچار تغییر رنگ می شود.

وزن پانل های آلومینیوم کامپوزیت بسیار سبک است و بار اضافی بر سازه وارد نمی کند. علاوه بر آن وزن سبک این محصولات حمل و نقل و نصب آن ها را نیز آسان نموده است. کاهش وزن ساختمان منجر به کاهش نیروی زلزله بر سازه می شود، به همین دلیل استفاده از این مصالح در ساختمان به ایمنی بیشتر در برابر تکان های ناشی از زلزله کمک خواهد کرد.

  • عایق صوتی، حرارتی و رطوبتی

خرید اینترنتی سنگ عباس آباد: این پانل ها نوعی عایق صوتی و حرارتی محسوب می شوند، زیرا لایه پلی اتیلنی که در وسط دو لایه آلومینیوم قرار گرفته نه تنها مانع از انتقال حرارت می شود بلکه از میزان سر و صدا در ساختمان نیز می کاهد.

آلومینیوم ماده ای مقاوم در برابر حرارت است و اگر نمای ایجاد شده با این متریال در معرض آتش سوزی قرار گیرد، تغییر شکل نخواهد داد. علاوه بر آن آلومینیوم ماده ای مقاوم در برابر نم و رطوبت است که دچار خوردگی نمی شود.

در رنگ آمیزی این ورق ها از پوشش های رنگی متنوع استفاده می شود که با سلیقه معماران و سازندگان همخوانی دارد و نمای ساختمان را فوق العاده جذاب نشان می دهد. زیبایی و تنوع رنگ نمای آلومینیوم کامپوزیت باعث شده استفاده از آن روز به روز گسترده تر شود و افراد بیشتری به این نما اشتیاق پیدا کنند.

پانل های آلومینیوم کامپوزیت به صورت آماده در بازار موجود هستند و به راحتی در دسترس می باشند. پیش ساخته بودن این پانل ها نماکاری ساختمان را راحت تر کرده و سرعت اجرای پروژه را بالاتر می برد.

علاوه بر آن وزن سبک این مصالح استفاده از آن ها را آسان تر نموده است. نماکاری ساختمان با پانل های کامپوزیت توسط افراد حرفه ای و متخصص طبق نقشه و طرح مورد نظر صورت می گیرد، از این رو یک نمای اصولی با سرعت اجرای بالا به شمار می آید.

  • قابلیت برش کاری و سوراخ کاری

آلومینیوم ماده ای انعطاف پذیر است که می توان بر روی آن عملیاتی نظیر برش کاری، خم کاری و سوراخ کاری انجام داد. پانل های آلومینیوم کامپوزیتی که برای نمای ساختمان استفاده می شوند در اشکال مختلف و با توجه به نوع نما طراحی و ساخته می شوند و محدودیتی در شکل پذیری آن ها وجود ندارد. انعطاف پذیری بالای این محصولات باعث شده از آن ها در کنار مصالحی که انعطاف پذیری کمتری دارند، استفاده شود.

معایب نمای کامپوزیت

این نما از جمله نماهایی است که به دلیل مزایا و قابلیت های بی شمار مورد استقبال قرار می گیرد، اما تنها عیب آن گران بودن هزینه های خرید پانل های آلومینیومی و اجرای آن هاست. قیمت اجرای نمای کامپوزیت بالا می باشد و به منظور نصب پانل های آن باید از ابزارهای مخصوص استفاده کرد.

نماهای کامپوزیتی معایب دیگری نیز دارند. نیاز به نیروی متخصص برای نصب، امکان رشد و تکثیر حشرات در شکاف های آن و مقاومت پایین در برابر ضربه از جمله معایب نماهای کامپوزیتی محسوب می شوند.

کاربرد نمای کامپوزیت

ورق های کامپوزیت آلومینیومی جایگاه ویژه ای در طراحی نمای ساختمان به خود اختصاص داده اند و به دلیل مزایای قابل توجه کاربردهای متفاوتی دارند که موارد استفاده از این پانل ها به شرح زیر می باشند.

  • دکوراسیون داخلی و نمای خارجی ساختمان
  • سقف کاذب ساختمان
  • بازسازی نماهای فرسوده
  • پایانه های مسافربری
  • دیوارهای تونل ها
  • ساخت و ساز مخزن
  • طراحی نمای ساختمان مسکونی
  • نمای کامپوزیت مجتمع تجاری
  • انواع پارتیشن های داخلی و خارجی