ایران امکان انتخاب و خرید واکسن کرونا از ۱۸ شرکت معتبر را دارد

همه چیز درباره واکسن کرونای "فایزر"/ امیدمان به واکسن داخلی باشد

طبق گفته وزارت بهداشت ، ایران بخشی از کنسرسیومی است که توسط سازمان بهداشت جهانی تاسیس شده است و 18 شرکت معتبر که واکسن های آنها توسط سازمان بهداشت جهانی تأیید شده به کشورهای عضو کنسرسیوم اختصاص یافته اند. ایران نیز بخشی از این کنسرسیوم است و ما واکسن را از این شرکت ها انتخاب خواهیم کرد.

به گزارش ایران تودی ، پس از اعلام اخیر تولید واکسن Covid-19 توسط شرکت آمریکایی Pfizer ، گزارش هایی در شبکه های اجتماعی مبنی بر عدم توانایی واکسن در ایران منتشر شد ؛ اگرچه گفته می شود دو دوز واکسن Pfizer کمتر از 20 دلار است ، اما ایران توانایی تهیه آن را ندارد.

طبق گزارش مرکز مبارزه با شایعات سایبری ، اکثر این گزارشات از سو interview استفاده از اهداف و جهت گیری های مغرضانه با دکتر مردانی ، عضو کمیته علمی ستاد مبارزه با فساد کرونا ، مجدداً پخش می شود ، در حالی که گفته های دکتر مردانی فقط از سوی Pfizer است. به دلیل واکسینه نشدن وی هرگز نگفت كه ایران واكسن تاج وارد نمی كند.

به گفته دکتر مردانی ، چندین واکسن مشابه از جمله واکسن آکسفورد وجود دارد که تأثیرات و کیفیت مشابه واکسن Pfizer دارند و ارزان ترند.

بنابراین ، تحقیقات مرکز شایعات سایبری نشان می دهد ، بر خلاف ادعا اینکه قیمت واکسن Pfizer در فضای مجازی کمتر از 20 دلار است ، دو دوز واکسن 40 دلار در مقایسه با واکسن 4 دلار است. آکسفورد بسیار گران است.

فرصت خرید از 18 شرکت معتبر

از سوی دیگر ، در ارتباط با خرید واکسن کرونا از Pfizer ، معاون وزیر بهداشت گفت: “جمهوری اسلامی ایران در کنسرسیومی متشکل از 18 شرکت معتبر مورد تأیید سازمان بهداشت جهانی و واکسن ها است.” کشورهای عضو کنسرسیوم باید ارائه شوند و ما ما بخشی از آن هستیم و انتخاب خود را از این شرکت ها انجام خواهیم داد. “

ایرج حریرچی معاون وزیر بهداشت گفت: “جمهوری اسلامی و وزارت بهداشت اقدامات لازم را انجام داده اند. ما در کنسرسیومی از سازمان بهداشت جهانی هستیم و از واکسن های مصوب استفاده خواهیم کرد.”

حریرچی ادامه داد: Pfizer یکی از 18 شرکتی است که می توانیم از بین آنها انتخاب کنیم و هنوز هیچ کشوری انتخاب نکرده است کدام پرتفوی را استفاده کند و همچنین می توان متناسب با علاقه مردم را انتخاب کرد.

واکسن پیش خرید شده از Cox

با ادعای عدم سفارش واکسن علیه وزارت بهداشت توسط ایران ، خبر دیگری در شبکه های اجتماعی با استناد به جدول موجود در وب سایت اکونومیست منتشر شد.

مطالعه ای در مرکز مبارزه با شایعات سایبری نشان داد که سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت درباره واکسن Cowx گفت: ما مجبور به شرکت در این کار شدیم

لاری افزود: از 180 كشور قفقاز ، بعضی از آنها ضعیف و متوسط ​​هستند و بیشتر آنها اروپایی هستند. در همان زمان ، 84 کشور وجود دارد که پول می پردازند و ما یکی از آنها هستیم ، اما آمریکا یکی از آنها نیست. پیش پرداخت در حدود 52 میلیون دلار در حال انجام است. در هر صورت ، ما در مبادله ارز مشکلاتی داریم اما رئیس جمهور بر آن اصرار می ورزد. البته مقدار واکسن هایی که از این طریق دریافت می کنیم می تواند تقریباً 10٪ از جمعیت ما را پوشش دهد.

برخی سفارشات در وب سایت هایی مانند اکونومیست ثبت نمی شوند

به گفته لری ، ایران همچنین 10 درصد واکسن مورد نیاز برای اشتراک در COOX را تأمین می کند و 10 درصد از شرکت های خصوصی است که در سایت های مانند اکونومیست در کشورهای دیگر از جمله هند ذکر نشده است.
به همین دلیل ، به گفته سیما لاری ، اگرچه ایران واکسن دریافت کرده است ، اما در مرحله خرید است و این مراحل هنوز تکمیل نشده است.

چه اتفاقی برای واکسن محلی افتاد؟

لاری با تأکید بر اینکه روند تولید واکسن مدت زمان زیادی طول خواهد کشید ، گفت: “فقط وارد کردن واکسن کافی نیست ، 80 درصد باقیمانده با واکسن محلی واکسینه می شود که قرار است در اکتبر 1400 راه اندازی شود.”

انتهای پیام