«بور» در بدن چه می‌کند و چه فوایدی دارد؟

«بور» در بدن چه می‌کند و چه فوایدی دارد؟

بور عنصری است که به طور طبیعی در سبزیجات برگ سبز مانند کلم و اسفناج یافت می شود. همچنین می توان آن را در غلات، آلو، کشمش، میوه های غیر اسیدی و دانه ها یافت.

به گزارش ایران تودی، عصرایران بعدها نوشت: یک فرد عادی معمولاً 1.5-3 میلی گرم بور در رژیم غذایی روزانه خود دارد.

پنج منبع متداول بور در رژیم غذایی روزانه شما وجود دارد:

– آلما

– قهوه

– لوبیا خشک

– اصلان

– سیب زمینی

بور به بدن کمک می کند تا ویتامین ها و مواد معدنی ضروری را متابولیزه کند. این ترکیب همچنین نقش مهمی در سلامت استخوان دارد و بر سطح استروژن و تستوسترون تأثیر می گذارد.

لوله با اینکه فواید زیادی برای سلامت انسان دارد، اما از نظر ارزش روزانه ارزش غذایی ثابتی ندارد و بیماری خاصی به دلیل کمبود این عنصر در بدن مشاهده نشده است.

بور و عملکرد مغز

مطالعات مختلفی وجود دارد که نشان می دهد لوله می تواند نقش مثبتی در فعالیت مغز ایفا کند. برای مثال، تحقیقات اولیه در دهه 1990 برای اثربخشی مکمل‌های حاوی بور امیدوارکننده بود.

به عنوان مثال، بر اساس مطالعه ای در سال 1994 که در مجله چشم انداز سلامت محیطی منتشر شد، افرادی که 3.25 میلی گرم بور به رژیم غذایی خود اضافه کردند، حافظه و سطح هماهنگی چشم و چشم قوی تری نسبت به افراد با سطح بور پایین داشتند.

با این حال، چنین پیشرفت‌های علمی دلگرم‌کننده‌ای منجر به رونق تحقیقات در مورد راندمان و بهره‌وری لوله نشده است. در حال حاضر، تحقیقات بر روی بور تا حد زیادی به موش های آزمایشگاهی محدود می شود. اگرچه محققان به این نتیجه رسیده اند که لوله نقش مکمل و بسیار مثبتی در بسیاری از عملکردهای انسان ایفا می کند، اما تحقیقات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.

بلوند و استخوان و مفاصل

بور می تواند در حفظ استحکام استخوان ها و بهبود عملکرد آنها کمک زیادی کند. اکنون مشخص شده است که این عنصر مفید در افزایش نیمه عمر ویتامین D و استروژن نیز نقش دارد. نیمه عمر زمانی است که طول می کشد تا یک کالا به نصف ارزش اصلی خود تجزیه شود. اگرچه دانشمندان به طور کامل از مکانیسم این عمل آگاه نیستند، بور می تواند از بسیاری جهات برای سلامت استخوان ارزشمند باشد.

اول اینکه ویتامین D برای حفظ استخوان های سالم مهم است زیرا توانایی بدن برای جذب کلسیم را افزایش می دهد. کلسیم خود یک ماده معدنی است که استخوان ها را تقویت می کند. از سوی دیگر، بور می تواند با افزایش طول مدت عملکرد ویتامین D در بدن به بهبود سلامت استخوان کمک کند.

بر اساس مقاله ای در مجله Open Orthopedics، افرادی که سطح ویتامین D پایینی دارند، بیشتر احتمال دارد که سطوح پایین بور در بدن خود داشته باشند. این تایید می کند که این دو ماده از نظر حضور در بدن به هم مرتبط هستند.

استروژن هورمون دیگری است که در سلامت استخوان ها نقش دارد و شکستگی را که می تواند منجر به پوکی استخوان شود را کاهش می دهد. این وضعیتی است که استخوان ها را در مردان و زنان ضعیف و شکننده می کند. با افزایش میزان استروژن موجود در بدن، بور می تواند به حفظ سلامت استخوان ها کمک کند.

اگرچه مکمل های بور به عنوان یک درمان احتمالی برای افراد مبتلا به آرتریت پیشنهاد شده است، شواهد بالینی بیشتری برای حمایت از این ادعا مورد نیاز است.

مکمل های مختلف حاوی بور را می توان از داروخانه های سراسر کشور تهیه کرد. با این حال، اگر بیماری خاصی دارید، قبل از مصرف با پزشک یا داروساز خود مشورت کنید. اکثر متخصصان تغذیه توصیه می کنند قبل از مصرف مکمل ها، مصرف منابع غذایی مانند میوه ها و سبزیجات را افزایش دهید.

آیا مکمل های بور بی خطر هستند؟

هنگامی که صحبت از مصرف مکمل ها می شود، مصرف بیش از حد آن همیشه منجر به نتایج نامطلوب می شود. مصرف بیش از حد بدون مشورت با پزشک می تواند فیلتر کردن مواد اضافی که به آنها نیاز نداریم را برای بدن شما دشوارتر کند.

طبق برنامه غذایی و تغذیه آکادمی ملی پزشکی ایالات متحده، حداکثر دوز روزانه پیپ مصرف شده بر اساس سن عبارت است از:

کودکان 1 تا 3 سال: 3 میلی گرم

کودکان 4 تا 8 سال: 6 میلی گرم

– کودکان 9 تا 13 سال: 11 میلی گرم

– نوجوانان 18-14 سال: 17 میلی گرم

بزرگسالان 19 سال و بالاتر: 20 میلی گرم

بور برای اکثر افراد بی خطر است، اما در مقادیر زیاد می تواند مضر باشد. هیچ اطلاعاتی در مورد ایمنی این عنصر برای کودکان زیر 1 سال وجود ندارد. ایمنی آن در زنان باردار مطالعه نشده است.

اگر نمی خواهید مکمل های بور مصرف کنید، خوردن غذاهای حاوی این ماده مانند آلو، کشمش، آلو خشک یا آووکادو می تواند به افزایش سطح بور در بدن شما کمک کند.

انتهای پیام/