علمی و پزشکیکسب و کار ایرانیان

گوشت بوقلمون را با چه گوشتی چرخ کنیم؟

هنگام خرید گوشت چرخ کرده، می توانید انتخاب کنید تا گوشت شما شامل کدام قسمت های دام باشد. در واقع باید گفت گوشت را می توان با ترکیبات مختلفی چرخ کرد. گوشت چرخ کرده می تواند ترکیبی از گوشت گوساله و گوسفند و یا گوشت و مرغ و سایر ترکیب ها باشد. هر کدام از این ترکیب ها از نظر طعم و میزان چرب بودن با هم متفاوت اند و به همین دلیل برای هر غذایی بهتر است از مناسب ترین ترکیب گوشت چرخ کرده استفاده کرد.

ما در این جا ۵ نمونه از رایج ترین و بهترین ترکیب های گوشت چرخ کرده را برایتان گردآوری کرده ایم که می توانید خودتان در منزل تهیه کرده یا از قصاب بخواهید تا برایتان به همین ترتیب تهیه کند. با ما همراه باشید. همچنینی می توانید جهت خرید ماهی قزل آلا و انواع گوشت از فروشگاه پروتئینی الوگوشت با ما تماس بگیرید.

ترکیب گوشت چرخ کرده برای انواع غذا

کدام ترکیب برای مناسب است؟

دقت داشته باشید که رعایت این ترکیب برای این غذای خاص بسیار مهم است. باید نسبت ۶۰ به ۴۰ را به خاطر بسپارید. برای مثال در یک کیلو گرم گوشت چرخ کرده باید ۶۰۰ گرم سر دست گوساله و ۴۰۰ گرم گوشت قلوه گاه گوسفندی استفاده شود. در واقع این قلوه گاه است که به دلیل چرب بودن، کباب شما را خوشمزه می کند. پیاز مناسب برای این میزان گوشت، ۲۰۰ گرم است.

کدام ترکیب برای پلو و کتلت مناسب است؟

علاوه بر کتلت، می توانید از گوشت چرخ کرده در انواع و اقسام پلوها استفاده کنید. برای این منظور نیز نسبت ۵۵ به ۴۵ را در نظر داشته باشید. برای مثال در یک کیلوگرم گوشت ۵۵۰ گرم گوشت ران گوساله را با ۴۵۰ گرم گوشت قلوه گاه گوسفندی ترکیب کنید.

ترکیب جادویی گوساله و بوقلمون!

می دانید که طبع غذاها در سلامت ما تاثیر به سزایی دارند. می توانید گوشت گوساله را که طبعی سرد دارد با گوشت بوقلمون که گرم و مرطوب است ترکیب کنید. برای این منظور نسبت ۶۰ به ۴۰ را در نظر بگیرید. برای مثال در یک کیلو گرم گوشت چرخ کرده، ۶۰۰ گرم ران گوساله و ۴۰۰ گرم سینه بوقلمون بریزید.

ترکیب گوشت با مرغ!

در ترکیب کوبیده با اضافه کردن کمی مرغ می توانید علاوه بر لطیف شدن کباب، چسبندگی آن را نیز افزایش دهید. اما در نظر داشته باشید که این مرغ نباید زیاد باشد. برای این منظور نسبت ۷۰ به ۳۰ را در نظر داشته باشید. برای مثال برای یک کیلوگرم گوشت چرخ کرده، ۷۰۰ گرم گوشت سردست گوسفندی را با ۳۰۰ گرم گوشت سینه مرغ مخلوط کنید. می توانید به اندازه مرغ نیز پیاز آب گیری شده اضافه کنید یعنی در این مثال چیزی در حدود ۳۰۰ گرم.

ترکیب گوشت با سویا

با تر کیب گوشت با سوبا می توانید میزان کلسترول مصرفی را کاهش داده و همین طور نگران آب رفتن گوشت کتلت و برگر نباشید. برای این کار نباید طعم سویا غالب باشد. برای این منظور نسبت ۱۰۰ به ۳۰ را در نظر داشته باشید. برای مثال در یک کیلو گرم گوشت چرخ کرده باید از یک کیلو گوشت سردست گوسفندی یا گوساله و ۳۰۰ گرم سویا استفاده کنید. حتما سویا را به مدت ۳ ساعت بخیسانید و بعد به همراه گوشت چرخ کنید تا کاملا با هم قاطی شود.

ترکیب کوبیده مرغ

کوبیده مرغ را قرار نیست تنها با مرغ درست کنید! برای این منظور ترکیب ۶۰ به ۱۰ و ۱۰ و ۲۰ را در نظر داشته باشید. به این شکل که برای یک کیلوگرم گوشت مرغ چرخ کرده، ۶۰۰ گرم ران مرغ را با ۳۰۰ گرم سینه مرغ و ۱۰۰ گرم دنبه گوسفندی ترکیب کنید. همان ۲۰۰ گرم تفاله پدستور پخت گوشت چرخ کرده بوقلمون؛ 3 نوع غذای خوشمزه

چرخ کرده بوقلمون استفاده کنیم، یا گوشت؟

گوشت های چرخ کرده از میان گوشت هایی که در برنامه غذایی استفاده می کنیم بیشتر طرفدار دارند. شما می توانید از هر نوع گوشتی، به چرخ کرده دست یابید. مثلاچرخ کرده بوقلمون یا چرخ کرده مرغ، یا گوشت همگی می توانند در برنامه غذایی شما جای گرفته و در طبخ برخی از غذاها به کار روند.

گوشت بوقلمون یکی از بهترین نمونه های گوشت سفید به شمار می رود، که از خواص فوق العاده ای برخوردار است. افراد زیادی هستند که ترجیح می دهند به جای استفاده از گوشت گوساله یا گوسفند، ازچرخ کرده بوقلمون برای طبخ برخی از غذاهای خاص بهره مند شوند.

مثلا ممکن است مهمانی داشته باشید، و برای مهمانی تصمیم به تهیه کباب کوبیده بارنج نمایید. اگر در منزل از گوشت قرمز بی بهره اید، نگران نباشید. کافیست چرخ کرده بوقلمون را همچون چرخ کرده گوشت قرمز در کباب کوبیده استفاده کنید.

چرخ کرده بوقلمون و مزایای استفاده از آن

گوشت بوقلمون حاوی مقادیر فوق العاده زیادی اسید آمینه می باشد. اسید آمینه ها به محض این که وارد بدن می شوند، در مغز انسان سروتونین تولید می کنند. که همین ماده آرامش وآسایشی را برای شما به همراه می آورد، که گویی دارویی مسکن و آرام بخش استفاده کرده اید.

افرادی که از استرس و اضطراب زیادی برخوردار هستند، بهتر است حتما در برنامه غذایی خود از گوشتچرخ کرده بوقلمون استفاده کنند. این گوشت می تواند آرامش را برای آنها به ارمغان آورد. آرامشی که شاید با داروهای بسیاری نتوانند آن را  به دست آورند.

البته این نکته را به خاطر داشته باشید، که اگر قصد دارید از این خاصیت گوشتچرخ کرده بوقلمون بهره مند شوید، بهتر است آن را به صورت سرخ کرده مصرف ننمایید. معمولا بهترین روش برای طبخ گوشت بوقلمون، به روش کبابی یا بخارپز است.

البته افراد اندکی هستند، که از غذای بخارپز لذت می برند. از این رو می توانیم بگوییم تنها نمونه استفاده از گوشت چرخ کرده بوقلمون، کباب آن است.

گوشت بوقلمون چگونه است؟

بوقلمون در اصل از جمله پرنده هایی به شمار می رود، که از نژاد قرقاولان است. البته این پرنده را می توانیم بزرگترین و سنگین وزن ترین پرنده خانگی نیز بنامیم. معمولا گوشت های بوقلمون به دو صورت سفید و قرمز در بازار موجودهستند. برخی از قسمت های بدن بوقلمون دارای گوشت قرمز بوده، و قسمت های دیگری از آن سفید است.

البته درصد بیشتری از گوشت بوقلمون سفید می باشد. از این رو اگر با گوشتچرخ کرده بوقلمون مواجه شدید که قرمز بود، بدانید این قسمت تیره در ناحیه ران های بوقلمون می باشد. نکته جالبی که می توانیم در خصوص استفاده از گوشت این حیوان بیان نماییم، این است که هر قسمت از گوشت بوقلمون دارای طعم و مزه متفاوتی با دیگر قسمتهای آن است.

مثلا اگر قصد استفاده از گوشت چرخ کرده بوقلمون دارید، بهتر است بدانید گوشت بال ها و سینه این مرغ علاوه بر سفید بودن، از مزه و طعم مطلوب تری نیز برخوردار است. می توانیم این قسمت از گوشت بوقلمون را از نظر مزه به گوشت گوساله شبیه بدانیم.

از طرف دیگر گوشت قرمزی که در قسمت ران بوقلمون وجود دارد، بسیار نرم بوده و طعمی همچون طعم گوشت پرندگان وحشی را دارد. زمانی که می روید شکار و پرنده ای وحشی را شکار می کنید، می توانید این طعم را احساس کنید.

از طرف دیگر به علت این که حجم توده گوشت در قسمت های سینه و ران بوقلمون بیشتر است، بهتر می توانچرخ کرده بوقلمون را از این مناطق بدست آورد. این قسمت از بدن بوقلمون از ضایعات کمتری نیز برخوردار است. به همین دلیل بهتر می توان از آن برای چرخ کردن استفاده کرد.

منبع:

youtube.com

آریو صفدریان

متخصص محصولات پروتئینی شامل انواع گوشت دام، پرندگان، ماهی، گوشت های فرآوری شده و... دارنده بهترین نشان قصابی و سال ها در جهت افزایش آگاهی مردم نسبت به گوشتی که تهیه و طبخ می کنند، تولید محتوای حرفه ای انجام می دهم چون بر این باورم محصولات پروتئنی بطور مستقیم بر سلامتی تأثیرگذار هستند. پس چه خوب است که افراد با تصمیمی درست بهترین گوشت را میل نمایند.