علمی و پزشکیکسب و کار ایرانیان

ارده دوآتیشه چیست؟

با ارده تنوری و دو آتیشه و خواص آن بیشتر اشنا شوید

ارده دو اتیشه تنوری از کنجد بوداده بدست میاد. ترکیب ارده ی تنوری و دو آتیشه با کنجد و خرما یکی از خوشمزه ترین دسر و پیش غذاهای جنوبی هستش که در بین جنوبی ها بسیار رایجه و به شما عزیزان هم پیشنهاد میکنم حتما ازاین ترکیب استفاده کنید چرا که یه پیش غذای فوق العاده مقوی و سالمه.

ارده ی تنوری و دو آتیشه طعم و کیفیتش با ارده های دیگه متفاوته دلیلش هم اینکه ارده شهرهای دیگه با کنجدخام تهیه میشه به همین دلیل ارده شون سفید رنگه ولی ارده صنایع غذایی کشاورز از کنجد محلی که در مزارع دشتستان بدست میاد تهیه میشه و زرد رنگه چون از کنجد تنوری بدست میاد به همین دلیل کیفیت و طعم بینظیری داره و بهتون پیشنهاد میکنم حتما برای یه بار هم که شده سفارش بدید و خودتون از نزدیک تفاوت کیفیت ها را احساس کنید. یه عده از عزیزان نمی دانند ارده چیه و کاربردش چیه. در پایین مراحل بدست امدن ارده تنوری را بیان میکنم.

مراحل تولید ارده تنوری و دو آتیشه:

1-کنجد با کیفیت از کشاورز خریداری میکنند

2-کنجد را در آب خیسانده سپس آبش را گرفته و خشک میکنند

3-سپس کنجد را در دستگاه پوست کن میریزن و پوستشو در میارن

4-درون حوضچه آب نمک ریخته هم میزنن تا تفاله های کنجد زیر اب رفته و کنجدهای خالص روی آب بالا بیان

5-بعد کنجدها را از اب گرفته و داخل حوضچه اب شیرین ریخته و 3 مرتبه با آب شیرین شست و شو داده و با اینکار هم شوری کنجد ازبین بره و هم تمیز و پاک شود

6-سپس کنجدها وارد کوره کنجدپزی میشوند و تا 4 ساعت زمان میبره تا بو داده شوند

7-و در اخر کنجدها را آسیاب کرده و ارده خالص و با کیفیت  و به اصطلاح تنوری و دوآتیشه بدست میاد

و همه اینها باعث شده که ارده ما از ارده های جاهای دیگه متمایز و سرشناس باشه

کاربرد ارده:

1-ترکیب ارده با خرما خیلی خیلی مقوی و خوشمزه است و یه میان وعده و دسر خیلی عالی ای هستش

2-میتوان آن را به عسل یا شیره ها قاطی کرد

3-ترکیب ارده و شیره ی طبیعی خرما یه صبحانه و شام فوق العاده مقوی با طبع گرم هستش و بسیار خوشمزه است

ارده تنوری از کنجد بوداده بدست میاد

ارده طبع گرمی دارد و از این رو برای افراد دارای طبع سرد بسیار توصیه و پیشنهاد میشود

خواص ارده:

1-ارده بهترین غذا برای زمستان

2-سبب کاهش کلسترول بد خون و افزایش سطح چربی خوب خون یا HDL  میشود

3-یک منبع بسیار عالی از کلسیم خون است و باعث استحکام و سلامت استخوان ها و دندان میشود

4-ارده بهترین غذا برای کودکان است

5-پیشگیری از سرطان

6-ملین و مسهل

7-ارده برای خانمها قاعده اور است و سبب رفع بیماریهای رحم میشود

و …..

ارده دو آتشه چیست؟

همانطور که می‌دانید یکی از مهم‌ترین فاکتورهایی که انسان برای داشتن زندگی سالم باید به آن توجه کند تغذیه می‌باشد. از پرخاصیت‌ترین و مفیدترین ماده‌های غذایی که ایرانی‌ها از زمان‌های قدیم تا به امروز به آن علاقه زیادی دارند ارده دو آتشه تلخ می‌باشد. از آنجایی که ارده کنجد پوست کنده سرشار از ماده‌های معدنی است و برای بدن انسان فواید فراوانی به همراه دارد، روز به روز تقاضا برای خرید آن در کشورمان بیشتر می‌شود. به همین منظور تولید کننده‌های فراوانی در کشورمان فعالیت دارند که با بهره‌گیری از مواد اولیه مرغوب و استفاده از به‌روزترین تکنولوژی‌های دنیا دست به تولید این محصول مقوی زده‌اند.

امروزه برای تهیه و خرید این محصول روش‌های مختلفی وجود دارد که هر کدام از خریداران با توجه به شرایط زندگی و نیاز خود می‌توانند با استفاده از این روش‌ها محصول مورد نیاز خود را خریداری کنند، یکی از مطمئن‌ترین و به صرفه‌ترین روش‌ها برای خرید این محصول، خرید اینترنتی است که در سال‌های متوالی عموم مردم به آن روی آورده‌اند.

بسیاری از فروشگاه‌ها و مراکز فروش معتبر در کشورمان هستند که این محصول را به شکل عمده و جزئی با قیمت‌های مختلف به دست مشتریان خود می‌رسانند، به همین دلیل افرادی که می‌خواهند این محصول را خریداری نمایند با توجه به نیاز خود می‌توانند به تهیه ارده دو آتشه درجه یک اقدام کنند. بعضی از خرده فروشان برای اینکه در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنند این محصول را به شکل عمده و با نازل‌ترین قیمت روز در اختیار مشتریان قرار می‌دهند.

طی مطالعات و آزمایشاتی که متخصصین بر روی ارده دو آتیشه تلخ در آزمایشگاه های معتبر دنیا انجام داده‌اند، مصرف کردن این محصول به دلیل اینکه دارای املاح معدنی فراوانی است برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مفید است. حال شاید برای بسیاری از افراد سوال پیش بیاید که ارده دو آتشه تلخ چیست؟ برای آشنایی هر چه بیشتر با این خوراکی مفید در ادامه با ما همراه باشید.

ماده اصلی که برای تهیه این محصول استفاده شده است کنجد سفید می‌باشد. به دلیل اینکه کنجد سفید دو مرتبه تفت داده شده است یک طعم تلخ به خود گرفته و به همین دلیل نیز با این نام مشهور شده است و مزه تلخی که دارد سبب شده است این خوراکی در بین مردم محبوبیت بالایی پیدا کند. در مورد مزه تلخ این  محصول باید گفت که تلخی آن آزار دهنده نیست و باعث سوزش گلو نمی‌شود، به دلیل اینکه از مرغوب‌ترین کنجدی که در بازار وجود دارد برای تهیه این خوراکی استفاده شده است. برخی از برندهای مشتری مدار هستند که رضایت مشتری برای آن‌ها اهمیت زیادی دارد بنابراین محصول خود را با استفاده از مواد ارگانیک تهیه می‌کنند و در بسته بندی‌های بهداشتی و مستحکم در بازار عرضه می‌کنند.

ویژگی‌های ارده دو آتشه

با توجه به اینکه تنوع این محصول از نظر کیفی در بازار به شدت بالا رفته است برای آشنایی هر چه بیشتر شما با، باکیفیت‌ترین این محصولات در ادامه به برخی از اصلی‌ترین ویژگی‌های این محصول به شکل خلاصه اشاره خواهیم کرد.

  • این دسته از محصولات درجه یک با استفاده از مواد اولیه ارگانیک به تولید می‌رسند که به هنگام خرید باید به این نکته توجه شود.
  • همچنین غلیظ بودن این محول نشان از کیفیت بالای این خوراکی است.
  • یکی دیگر ویژگی‌های اصلی این محصول باکیفیت داشتن بو و عطر بسیار مطبوع می‌باشد که می‌توان به آسانی آن را تشخیص داد. این محصول به هیچ عنوان بوی روغن پالم نمی‌دهد. بنابراین با توجه به این ویژگی‌ها به هنگام تهیه می‌توان به مرغوبیت این کالا پی برد.

خواص ارده دو آتشه

مصرف خوراکی‌های مغذی و مقوی برای سلامتی انسان بسیار موثر هستند. یکی از مقوی‌ترین مواد غذایی موجود در بازار ارده دو آتیشه تازه است که به دلیل خوشمزه بودن توانسته است توجه اکثریت افراد دنیا را به خود جلب کند و از آن به عنوان میان وعده یا صبحانه می‌توان استفاده کرد.

در گذشته ایرانیان، ارده  را با صرف وقت زیادی به‌صورت کاملا سنتی از کنجد استخراج می‌کردند اما امروزه کارخانه‌های تولیدی زیادی تاسیس شده‌اند که این محصول بی‌نظیر را با کمک تجهیزات مدرن و پیشرفته با سطح کیفی بالا به شکل تازه در سریع‌ترین زمان ممکن تولید می‌کنند و با روش‌های متفاوتی به بازارهای داخلی و بین المللی عرضه می‌کنند. اگر تازه بودن این دسته از محصولات مغذی برایتان اهمیت دارد، به برند تولید کننده آن توجه داشته باشید. از جمله خاصیت‌های ارده دو آتشه شامل موارد زیر می‌باشد:

  • استحکام استخوان‌بندی بدن آدمی به دلیل داشتن کلسیم بالا
  • محافظت کردن از قلب و عروق
  • درمان بیماری کم خونی و فقر آهن
  • انرژی زا بودن
  • محافظت کردن از پوست
  • رفع یبوست
  • درمان اختلالات کبد و کلیه
  • تقویت حافظه
  • ضد نفخ بودن
  • بهبود عملکرد دستگاه گوارشی
  • درمان شدن بیماری‌های روحی روانی
  • پیشگیری از ابتلا به سرطان
  • کاهش سطح کلسترول خون در بدن انسان
  • سایر موارد دیگر

ارده دو آتشه کشاورز

تنها تفاوتی که بین ارده  و ارده  دو آتیشه وجود دارد این است که به هنگام تولید، به جای اینکه کنجدها یک بار تفت داده شوند، دوبار تفت می‌خورند. به همین دلیل است که طعم و مزه این نوع ارده نسبت به ارده معمولی کمی تلخ‌تر می‌باشد، همچنین رنگ تیره‌تری دارد. ارده دو آتشه طرفداران خاص خود را دارد. طعم ارده دو آتیشه کشاورز به تلخی می‌گراید، اما این تلخی آزار دهنده نیست زیرا در تهیه آن از کنجدهای بی‌کیفیت و ارزان پاکستانی، استفاده نشده است. تلخی ملایم ارده دو آتشه کشاورز بسیار خوشایند و دلنشین می‌باشد زیرا برای تهیه آن از کنجد درجه یک ایرانی استفاده شده است.

کیانا اکرامیان

از زمانی که یادم می‌آید می‌نوشتم و سر‌وصداهای ذهنم را با نوشتن آرام می‌کردم. انگار زمانی که دستم به دکمه‌های کیبرد می‌خورد یا به قلم می‌رفت، دکمه خاموش صداهای مغزم روشن می‌شود و دیگر هیچ صدایی نمی‌آید. فقط نجوای آرام کلمه‌هایی را می‌شنوم که قرار است روی صفحه سفید، لک بیندازند. زمانی که نویسندگی را به عنوان شغل اصلی شروع کردم، به نوشتن چند موضوع علاقه وافری داشتم. اولین‌ آن‌ها، نوشتن درباره کتاب‌ها و به‌خصوص سفرنامه‌ها بود. دوم نوشتن درباره دنیاهای فانتزی و چیزهای این چنینی. سومی، از زمین تا آسمان به این موضوعات فرق دارد، می‌دانم. سومین چیزی که دوست دارم درباره آن‌ها بنویسم سالم‌خوری است! سالم‌خوری برای من یک آیین به حساب می‌آید. این که تو چطور همه مواد غذایی تازه را کنار هم بنشانی تا سالم بمانند، مواد مغذی خود را از دست ندهند و طعم خوبی هم داشته باشند، برای من جذاب و شگفت‌انگیز است.