فرهنگ و هنرکسب و کار ایرانیان

سریال حرفه ای چند قسمت است؟

معرفی سریال حرفه ای + نقد و بررسی

حرفه ای، نام یک سریال نمایش خانگی ست که از روز 21 مهر 1400 آغاز به پخش کرده است. یک سریال جنایی، اجتماعی. پول هنگفتی در میان است. برای از بین بردن موانع و رسیدن به این ثروت، نقشه بی‌ نقصی لازم است. نقشه‌ ای ناب و پیچیده که اجرای آن، نیاز به یک آدمکش حرفه‌ ای دارد. احتمالا او باهوش‌ ترین و بی‌ رحم‌ترین است و … این سریال به تهیه کنندگی سعید خانی ، نویسندگی و کارگردانی مصطفا تقی‌ زاده تولید و ساخته شده است.

در این میان یکی از پرسش های کاربران گرامی درباره تعداد قسمت های حرفه ای بوده است. بدین منظور در این پست از سایت کول دانلود به بررسی تعداد قسمت های دقیق آن می پردازیم. همچنین شما می توانید در انتهای این پست نیز لینک دانلود همه قسمت های این سریال جذاب و تماشایی را در دسترس داشته باشید. لازم به ذکر است که این سریال ساعت 20:00 چهارشنبه هر هفته در سایت کول دانلود پخش می شود. برای دانلود فیلم هندی و فیلم سینمایی ایرانی کمدی و فیلم هندی جنگی لطفا کلیک کنید.

تعداد دقیق قسمت های حرفه ای

طبق بررسی های به عمل آمده به وسیله کول دانلود، حرفه ای در قالب شانزده قسمت پخش می شود. و در واقع قسمت 16 سریال حرفه ای آخرین اپیزود از این سریال جذاب جنایی/معمایی خواهد بود. درباره فصل دوم فعلا سخنی در میان نیست ولی چنان چه کمترین خبری در این رابطه منتشر شود که سازندگان قصد ساخت فصل دوم حرفه ای را دارند حتما اطلاع رسانی خواهد شد!

دانلود سریال بی گناهسریال حرفه ای پس از پخش 16 قسمت به پایان رسید. اکنون جدیدترین سریالی که در حال آماده سازی جهت پخش در شبکه نمایش خانگی می باشد، “بی گناه” نام دارد. سریال بسیار جذابی که با حضور انبوهی از ستارگان سینمای ایران ساخته شده است. پیشنهاد می کنیم که تماشای این اثر را از دست ندهید:

اسامی بازیگران “سریال ایرانی حرفه ای” به همراه نقش آنها

هنرمندان و چهره ‌های شناخته شده ای در سریال نمایش خانگی حرفه ای به ایفای نقش پرداخته اند، هنرمندانی که هر کدام پیش‌ از این تجربه حضور در سینما و تلویزیون ایران را داشتند و بعضاً هم در صنف بازیگری آثارشان جزو پرمخاطب‌ها بوده است.

  • سارا بهرامی
  • سیروان خسروی
  • ماهور الوند
  • زانیار خسروی
  • علی مصفا
  • علیرضا ثانی فر
  • بهاره کیان افشار
  • مرتضی تقی‌زاده
  • مزدک میرعابدینی
  • امیرمحمد زند
  • بهناز جعفری
  • المیرا دهقانی
  • اسما رمضانی
  • آرشام جهان پناه
  • سجاد دیرمینا
  • پوریا احمدی
  • نوشین تبریزی
  • مجید رحمتی

موضوع و داستان سریال حرفه ای

ژانر تازه ‌ترین اثر مصطفی تقی زاده به گفته خودش در فضایی اجتماعی روایت میشود؛ اما تاکنون اطلاعاتی درباره محوریت کلی داستان «سریال حرفه ای» رسانه ای نشده است.

زمان پخش سریال حرفه ای و تاریخ پخش

اخبار و حواشی سریال حرفه ای

توضیحات تکمیلی و حاشیه های سریال حرفه ای

  • «سریال حرفه ای» نخستین تجربه سریال سازی مصطفی تقی زاده پس از ساخت «فیلم سینمایی زرد» محسوب می شود.
  • برادران خواننده (سیروان خسروی و زانیار خسروی) جزو بازیگران سریال شبکه نمایش خانگی حرفه ای هستند.
  • سیروان خسروی از خواننده ‌های پاپ کشور که سال گذشته سلبریتی‌ها را مورد انتقاد قرار داد و گفت: «سلبریتی‌ها؛ از ماهیگیرى از آب گل ‌آلود هیچ حادثه‌اى نمی‌گذرند و شهوت دیده شدنشان تمام ناشدنى است»، برای اولین بار در عرصه بازیگری به همراه برادرش در سریال نمایش خانگی حرفه ای نقش آفرینی میکنند.
  • این سریال در آغاز «روانی» نام داشت و سپس به حرفه ای تغییر نام پیدا کرد.
  • رده سنی: PG | مناسب برای تمامی سنین
  • مدیر فیلمبرداری: مرتضی غفوری
  • تدوینگر: عماد خدابخش
  • آهنگساز: پیام آزادی
  • خواننده تیتراژ: سیروان خسروی و زانیار خسروی
  • توزیع‌ کننده: ن.م.ا.و.ا
  • پخش: نمایش خانگی

خلاصه داستان:

«حرفه‌ای» قصه‌ای معمایی دارد و در خلاصه داستانش آمده: پول هنگفتی در میان است. برای از بین بردن موانع رسیدن به این ثروت، نقشه بی‌نقصی لازم است. نقشه‌ای ناب و پیچیده، که برای اجرایش احتیاج به یک آدمکش حرفه‌ای دارد.احتمالا او باهوش‌ترین و بی‌رحم‌ترین است.

درباره سریال:

سریال ایرانی حرفه ای «The Professional»به کارگردانی مصطفی تقی‌زاده و تهیه کنندگی سعید خانی در سال 1400 تهیه و تولید شده است. تصویر برداری این مجموعه از اسفند 1399 آغاز شد و عمده روزهای تصویربرداری آن در روزهای کرونا ادامه یافت. در اردیبهشت 1400 به دلیل شیوع بیماری کرونا ضبط این مجموعه برای چند هفته متوقف شد و سرانجام فیلمبرداری این سریال به پایان رسیده و آماده پخش از وبسایت سبزمدیا است. سریال حرفه ای نخستین تجربه بازیگری سیروان خسروی از خوانندگان موسیقی است.

این برای نخستین بار است که زانیار و سیروان خسروی در یک سریال با یکدیگر هم بازی شده اند. روند ورود ستاره های موسیقی پاپ به عرصه فیلم و سینما و سریال های تلویزیونی و شبکه نمایش خانگی، از اواخر دهه هفتاد شمسی آغاز شده و همچنان باقدرت ادامه دارد. رضا یزدانی، خواننده مطرح پاپ کشورمان، بازیگر نقش اصلی فیلم های سینمایی به کارگردانی مسعود کیمیایی است که مثل فرزاد فرزین، سابقه بازیگری دارد.

سایر عوامل سریال حرفه ای:

مدیرفیلمبرداری: مرتضی غفوری / مجری طرح: حسام فرهمند / طراح صحنه: آیدین ظریف / طراح گریم: سودابه خسروی / تدوین: عماد خدابخش / صدابردار: منصور شهبازی / برنامه ریز: کاوه صباغ زاده / طراح لباس: آرام موسوی / مدیر تولید: امید قربانی / طراح لوگو: محمد روح الامین / صداگذار: مهرشاد ملکوتی / موسیقی: پیام آزادی / مدیر تبلیغات: محمدحسین هوشمندی / طراح موشن گرافیک: سوگل ضامنی / اجرای موشن گرافیک: بهزاد مهردادی / جلوه های ویژه میدانی: ایمان کرمیان / جلوه های ویژه بصری: پریسا اخلاقی / تصحیح رنگ: استدیو فام / منشی صحنه: دنیا راد / دستیار اول کارگردان: مهدی فهیمی / دستیار اول فیلمبردار: سید میلاد حسینی / دستیار اول صحنه: رضا عسگر خانی / تصویر بردار پشت صحنه: علی شهریاری / مدیر مالی: مهدی شمشیری / عکاس: امیرعلی نصیری. و…

نقد سریال حرفه‌ ای، یک سریال جنایی نیمه حرفه‌ای!

سریال حرفه‌ای از شبکه نماوا پخش شد و تبلیغات زیادی حول و حوش این سریال جنایی صورت گرفت. سیروان و زانیار خسروی با سریال حرفه‌ای اولین تجربه‌ی خود را در دنیای سریال‌های تلویزیونی جلوی دوربین آغاز کرده‌اند. در نقد و بررسی سریال حرفه‌ای می‌خواهیم بررسی کنیم آیا سریال حرفه‌ای با این اوصاف ارزش تماشا و دنبال کردن را دارد یا خیر.

سریال حرفه‌ای از جنبه‌ی فیلم‌نامه در ابتدای کار خود به شدت هیجانی شروع می‌شود. یک مقدمه‌ی مرموزی را شاهد هستیم که سیروان خسروی در نقش فردی به اسم سیامک به نظر می‌رسد که یک کارچاق‌کن حرفه‌ای است، اما هدف و انگیزه‌هایش از انجام کارهای سکانس اول برای‌مان تا حدودی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. او چه اتفاقاتی را پشت سر گذاشته تا الان به این شکل درآمده؟ بخش عمده‌ای از داستان فصل اول سریال حرفه‌ای باید روی این اساس سوار شود که این فرد را بشناسیم.

در درجه‌ی دوم، خط اصلی داستانی یا پی‌رنگ کلی کار برای‌مان نامفهوم جلوه می‌کند. اگر کسی از بیننده‌ی قسمت اول بپرسد سریال حرفه‌ای داستانش درباره‌ی چه چیزی است، از پاسخ می‌ماند چون آن‌قدر اتفاقات قسمت اول جسته و گریخته روایت شده و آن‌قدر شخصیت‌های ریز و درشت جلوی دوربین ظاهر می‌شوند که بیننده می‌ماند آیا واقعا فیلم‌نامه‌ی درستی در کار است؟ فعلا و بر اساس قسمت اول می‌توان نتیجه گرفت که خشت اول فیلم‌نامه بد گذاشته شده.

از لحاظ بازیگری اما سریال، بهتر از بخش داستانی عمل می‌کند. سیروان خسروی که ظاهرا شخصیت اصلی ماجراست به خوبی حال و شخصیتِ یک کارچاق‌کن را به بیننده منتقل می‌کند. بخشی از این انتقال حس به کارگردانی برمی‌گردد؛ چراکه یکی از مولفه‌هایی که روی پرستیژِ یک کارچاق‌کن تاثیر مثبت دارد، سکوتِ بازیگر، نوع نگاه و تن سردی صدایش باید باشد. کارگردان سریال حرفه‌ای که مصطفی تقی‌زاده نام دارد، به درستی از سیروان بازی می‌گیرد اما نکته عجیب اینجاست که بازی خوبی را از زانیار خسروی شاهد نیستیم. شاید یک دلیل مهم به شخصیت‌پردازی ضعیفِ شخصیتِ داخل سریالش ربط داشته باشد.

سایر شخصیت‌ها نیز دست کمی از کاراکترِ زانیار در سریال ندارند و روابط میان شخصیت‌ها نیز در ابتدایی‌ترین شکل ممکن قرار دارد. مثلا از طریق گفت‌وگوی میان شخصیت‌ها باید پی ببریم که شخصیت رویا با بازی بهاره کیان افشار خواهر امیرعلی است. مخاطب که ما باشیم به جای خو گرفتن با شخصیت‌ها به واسطه‌ی نقش‌آفرینی بازیگران سریال، مدام در تلاش هستیم ابتدا شخصیت‌ها و روابط میان‌ آنها را درک کنیم و متاسفانه سریال در ابتدای راه خود کمکی به این مسئله نمی‌کند. پس از پایان قسمت اول، احتمالِ این‌که اسامی شخصیت‌ها یادتان مانده باشد تقریبا نزدیک به صفر خواهد بود. آیا واقعا نیاز بود تمام شخصیت‌ها در همان اپیزود اول به بیننده معرفی شوند؟ مسلما خیر.

به کارگردانی قسمت اول ایراداتی وارد است که مهمترین مشکل را می‌توان نورپردازی سریال دانست. برای مثال برخی اوقات نورهایی را می‌بینیم که نیازی به وجودشان نیست به جز تزئین کردن نمای جلوی دوربین. یا زاویه‌ی نور به شکلی است که توفیری به حال بیننده ندارد. به طور کلی هر اتفاقی، چه جزئی و چه ساده جلوی دوربین می‌افتد باید روی بیننده تاثیری بگذارد. استفاده از نور قرمز به صورت مکرر آن هم در قسمت اول، نکته‌‌ی خاصی را منتقل نمي‌کند. استفاده از تکنیک‌های فیلم‌برداری به ظاهر وان شات در برخی از سکانس‌های قسمت اول نیز جالب است.

مورد بعدی که کمی آزاردهنده به نظر می‌رسد را می‌توان استفاده‌ی بی‌حد و اندازه از موسیقیِ پس‌زمینه در سکانس‌های قسمت اول دانست. می‌گوییم «آزاردهنده»؛ چراکه کارکردِ موسیقی باید انتقال حس باشد. برای مثال سیامک در نقطه‌ای از داستان، روی پشت بام خانه‌ای نشسته، به آتش نگاه می‌کند و در همین حین موسیقی پخش می‌شود. از این‌که ما نمی‌توانیم بفهمیم چه چیزی در مغزش می‌گذرد کمی آشفته خواهیم شد. از این‌که موسیقی نیز به کشفِ ذهنِ این آدم کمک نمی‌کند نیز کلافه می‌شویم. سوال اینجاست آیا اگر موسیقی پس‌زمینه‌ای در کار نبود، اتفاق خاصی می‌افتاد و به تجربه‌مان از این سکانس لطمه وارد می‌شد؟ مسلما خیر. کارکرد موسیقی در قسمت اول جای ابهام دارد.

پس از یک افتتاحیه‌ی نه چندان قابل قبول، داستان در قسمت دوم کمی روند بهتری را در پیش می‌گیرد

پس از یک افتتاحیه‌ی نه چندان قابل قبول، داستان در قسمت دوم کمی روند بهتری را در پیش می‌گیرد. شخصیت‌ها تک به تک مجدد معرفی می‌شوند و ما مخاطبین سریال نیز کم کم دست‌مان می‌آید که هدف چیست. با این اوصاف طرح کلی داستان را نباید پایِ یک مکالمه می‌فهمیدیم. یعنی نیاز بود این موضوع که داستان سریال حرفه ای درباره چه چیزی است و شخصیت اصلی داستان یعنی سیامک دنبال چه چیزی است از مجرایی بهتر به بیننده اطلاع داده شود.

از جنبه‌ی بازیگری نیز در قسمت دوم با چند شخصیت محدود، بیشتر سر و کار نداریم و همچنان سیروان خسروی در میان تیم بازیگری، وضعیت بهتری دارد. از جنبه‌ی کارگردانی نیز حس می‌شود که قسمت دوم، یک پله بهتر از قسمت قبلی بوده و این موضوع که سیامک، یک شخص حرفه‌ای است و یک قدم جلوتر از ذهنِ مخاطب رفتار می‌کند کاملا در فکر و ذکرِ بیننده که ما باشیم حک می‌شود. سریال حرفه‌ای شاید در قسمت اول ضعیف ظاهر شده، اما روند رو به رشدی در قسمت دوم دارد؛ روندی که می‌توان امید داشت تا پایان فصل اول ادامه‌دار باشد.