نمونه سوالات عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی

در مصاحبه استخدامی نیروی انتظامی، سوالات عقیدتی سیاسی برای ارزیابی نظرات، اعتقادات و قدرت تحمل نظرات مختلف شما مطرح می‌شوند. سوالات مصاحبه نیروی انتظامی pdf رایگان به شما اجازه می‌دهند نشان دهید که چگونه با نظرات مختلف روبرو می‌شوید و چگونه به آنها پاسخ می‌دهید. در زیر، چند نمونه از سوالات عقیدتی سیاسی ممکن در مصاحبه استخدامی نیروی انتظامی آورده شده است:

  • نظر شما درباره نقش وظیفه نیروی انتظامی در حفظ امنیت و نظم اجتماعی چیست؟
  • چگونه با دیدگاه‌ها و نظرات سیاسی مختلف در جامعه برخورد می‌کنید؟
  • نظر شما درباره حقوق بشر و رعایت آن توسط نیروهای انتظامی چیست؟
  • چگونه با موقعیت‌هایی که نظرات شخصی شما با سیاست‌های سازمانی در تضاد است، مقابله می‌کنید؟
  • نظر شما درباره اهمیت استقلال و بی‌طرفی نیروهای انتظامی در اجرای وظایف خود چیست؟
  • چگونه با توجه به نقش نیروی انتظامی در حفظ امنیت عمومی، با نقض حقوق شهروندان در مواجهه می‌شوید؟
  • نظر شما درباره تعامل و همکاری نیروهای انتظامی با دیگر نهادها و سازمان‌های دولتی و غیردولتی چیست؟
  • چگونه به تعامل و ارتباط مثبت با جوانان و اقشار مختلف جامعه توجه می‌کنید؟
  • نظر شما درباره نقش نیروی انتظامی در حفظ حقوق زنان و مساوی‌سازی جنسیتی چیست؟
  • چگونه با تحمل نظرات و اعتراضات عمومی در مسائل سیاسی مواجه می‌شوید و به آنها پاسخ می‌دهید؟

مهم است در پاسخ به این سوالات، صادقانه و با توجه به اعتقادات و ارزش‌های شخصی خود عمل کنید. در نظر داشته باشید که نیروی انتظامی به عنوان یک سازمان عمومی، باید از تعصبات سیاسی خودداری کند و منحنی سوالات ممکن است در مصاحبه‌های واقعی متنوع تر باشد.

مصاحبه استخدامی نیروی انتظامی زمان. سوالات و نحوه برگزاری.

لازم است بدانید که در هر دو نوع پذیرش. از داوطلبان مصاحبه به عمل آمورده می شود. در این دوره. پذیرش در مقطع درجه داری صورت می گیرد و واجدان شرایط می توانند برای شرکت در مصاحبه استخدام نیروی انتظامی اعلام آمادگی نمایند که زمان مشخصی برای آن در سال جاری مشخص نشده است.

زمان مصاحبه استخدامی نیروی انتظامی 1402 چگونه اعلام می گردد؟

زمان و جزئیات این فرآیند از طریق پیامک یا تماس تلفنی اطلاع رسانی می شود.

مصاحبه سه گانه استخدامی نیروی انتظامی 1402 شامل چه نوع سوالاتی می باشد؟

مصاحبه سه گانه شامل سوالات احکام. عقیدتی و سیاسی می باشد.

چه افرادی می توانند در مصاحبه استخدام نیروی انتظامی 1402 شرکت کنند؟

افراد واجد شرایط که دارای مدرک دیپلم می باشند. می توانند در این مصاحبه شرکت نمایند

اهمیت آمادگی برای سوالات عقیدتی سیاسی در مصاحبه استخدامی (شغلی)

تا به اینجا متوجه شدیم که سوالات عقیدتی سیاسی به چه چیزی اطلاق می شود و کاربردهای آن را نیز درک کردیم اما چرا آمادگی در برابر سوالات عقیدتی سیاسی می تواند بسیار حائز اهمیت باشد؟

فردی را تصور کنید که برای یک عنوان شغلی در آزمون استخدامی ثبت نام می کند و برای موفقیت در آزمون و کسب عنوان شغلی مورد نظرش،علاوه بر اینکه چندین سال تحصیل کرده،ماه ها و روزها هم بدون وقفه منابع و کتب مربوط به عنوان شغلی که متقاضی رسیدن به آن است را مرور کرده که در زمان اعلام نتایج طعم قبولی و موفقیت را بچشد و زمانی که به این مهم دست پیدا می کند می توان گفت فقط نصف راه را پیموده است!

درک این مسئله زمانی ساده تر می شود که با نگاه به آمار و ارقام در میابیم که متاسفانه تعداد افراد زیادی در عین حال که در آزمون استخدامی نتیجه قبولی می گیرند اما به شغل مورد نظر خود نمی رسند و علت آن هم آماده نبودن در مصاحبه عقیدتی سیاسی که منجر به رد شدن و خط خوردن اسمشان برای کسب عنوان شغلی مورد نظر می شود که می توان گفت نتیجه سال ها تلاش منجر به شکست در آینده فردی و شغلی می شود.

چطور برای سوالات عقیدتی سیاسی در مصاحبه شغلی می توان آماده شد؟

برای آمادگی در مصاحبه شغلی و سوالات عقیدتی سیاسی باید بدانیم معمولا در این نوع مصاحبه ها چه سوالاتی پرسیده می شود.تیم سرزمین استخدام با تدوین و تهیه و جمع آوری مجموعه ای از سوالات عقیدتی سیاسی با جواب که در مصاحبه های شغلی وزارتخانه ها،بانک ها و شرکت ها و سازمان ها و سایر دستگاه های اجرایی پرسیده شده اند،تلاش کرده متقاضیان استخدامی با این نوع سوالات آشنا شده و میزان آمادگی خود را افزایش داده تا در روز مصاحبه احتمال موفقیت بیش از پیش باشد.

این مجموعه سوالات عقیدتی سیاسی با جواب و در قالب فایل پی دی اف (pdf) ارائه شده که موضوعات مختلفی از جمله احکام اسلامی،تاریخ پیامبران،دفاع مقدس،وصیت نامه امام،قانون اساسی،دولت در جمهوری اسلامی ایران،سیاست داخلی و خارجی و غیره را پوشش می دهد.

همانطور که گفته شد این مجموعه سوالات عقیدتی سیاسی از مصاحبه استخدامی  نهاد ها و دستگاه های مختلف گردآوری شده بنابر این مطالعه آن می تواند برای متقاضیان در هر دسته شغلی در هر ارگان و دستگاه و نهاد مناسب باشد،برخی از منابعی که سوالات پرتکرار عقیدتی از آن استخراج شده بدین شرح است:

    سوالات عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی و یگان ویژه

    وزارت دفاع و صنایع دفاع

    سوالات عقیدتی مصاحبه فرهنگیان

    آموزش و پرورش

    سپاه

    سوالات عقیدتی ایران خودرو

    سوالات عقیدتی ارتش و فراجا

    سوالات عقیدتی ازمون قضاوت

    سوالات مصاحبه عقیدتی سیاسی آتش نشانی

    شرکت راه آهن و سوالات گزینش عقیدتی قوه قضاییه

    سوالات عقیدتی بانک مرکزی،رفاه،تجارت،صادرات و سایر بانک ها

    بنیاد مستضعفان

    سوالات عقيدتي سياسي پدافند هوايي

    مصاحبه شغلی تامین اجتماعی

    سوالات مصاحبه عقیدتی جذب هیات علمی

    سوالات عقیدتی دانشگاه امام حسین و دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شاهد و دانشگاه علوم قضایی و دانشگاه علوم پزشکی

    سوالات عقیدتی سیاسی قرارگاه خاتم الانبیا

    سوالات عقیدتی کارشناسی رسمی دادگستری

    مصاحبه شغلی شرکت نفت

سازمان عقیدتی سیاسی فراجا چه سازمانی است؟

سازمان عقیدتی سیاسی فراجا به اختصار (ساعس فراجا) نیز مانند سایر سازمان‌های عقیدتی سیاسی در نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران دارای شرح وظایف کلی زیر است. این سازمان از بدو تأسیس فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۷۰ با ادغام سازمان‌های عقیدتی سیاسی شهربانی، ژاندرمری و کمیتهٔ انقلاب اسلامی تشکیل شد که به همراه سازمان حفاظت اطلاعات فراجا و فرماندهی انتظامی یکی از سه هیئت رئیسه فراجا است. محمدعلی رحمانی از سال ۱۳۷۰ با حکم رهبری به ریاست آن انتخاب شد. وی به مدت ۱۶ سال در این سمت باقی‌ماند.

سپس به موجب حکمی در شهریور ۱۳۸۶ ابوتراب بهرامی عهده‌دار این سمت شد و به مدت ۱۱ سال تا اواخر خرداد ماه ۱۳۹۷ در این سمت باقی ماند. هم‌اکنون سید علیرضا ادیانی عهده‌دار ریاست این سازمان است. همچنین در اردیبهشت ماه سال ۹۹ با پیشنهاد ریاست سازمان عقیدتی سیاسی فراجا و موافقت سید علی خامنه‌ای، علی اکبر صوفی به سمت جانشینی ریاست این سازمان منصوب گردید.

مهرماه سال ۱۳۹۷ با حکم ریاست محترم سازمان عقیدتی حجت الاسلام دکتر مهدی مهدوی طلب به ریاست امور روحانیون سازمان منصوب شد که اقدامات کمی و کیفی در جذب روحانیون و بکارگیری در کلانتری ها و مراکز آموزش و هنگ ها و گروهان های مرزی و تیپ های تکاوری و گردان های یگان های ویژه صورت گرفت و در سال ۱۴۰۱ به ریاست معاونت تربیت و آموزش برگزیده شد.

این سازمان به همراه سازمان حفاظت اطلاعات فراجا و فرماندهی انتظامی یکی از سه هیئت رئیسه فراجا است. بخشی از قانون فرماندهی انتظامی مربوط به سازمان عقیدتی سیاسی به‌شرح زیر است: سازمان عقیدتی سیاسی، سازمانی است با سلسله مراتب مستقل و متمرکز که به طور مستقیم زیر نظر رهبر جمهوری اسلامی فعالیت می کند و مأموریت و وظایف زیر را بر عهده دارد:

    مأموریت: رشد و گسترش فرهنگ و ارزش‌های اسلامی در ناجا و سازمان‌های وابسته به‌آنها بر اساس معیارها و ضوابط اسلامی و تدابیر و رهنمودها و دستورالعمل‌های مقام رهبری.

    وظایف:

  • آموزش عقیدتی و سیاسی پرسنل جهت رشد مذهبی و سیاسی آنان.
  • انجام فعالیت‌های تبلیغی برای پرسنل از قبیل انتشار جزوات و نشریات، تشکیل کتابخانه‌ها و نمایشگاه‌ها و تولید برنامه‌های رادیو تلویزیونی و ادارهٔ مساجد و سایر اماکن مذهبی مربوط.
  • ارایهٔ خط‌مشی‌های مکتبی به‌مبادی ذی‌ربط در جهت انطباق سازماندهی‌ها، مقررات، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها با ضوابط و معیارهای اسلامی.
  • نظارت بر حفظ و عمل به‌موازین اسلامی در تمامی زمینه‌ها و اعلام موارد خلاف به‌مسئولین جهت رفع آنها و گزارش به‌فرماندهی کل در صورت لزوم.
  • بررسی و ارزیابی پرسنل از لحاظ شایستگی مکتبی جهت انتصابات، ترفیعات و مأموریت‌های خارج از کشور.
  • انجام کلیهٔ وظایف روابط عمومی فرماندهی انتظامی و سازمان‌های وابسته به‌آنها.