مربیان پایهگذاران شخصیت و تربیت کودکان هستند – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرنگار آنلاین، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی بعدازظهر سه شنبه در دیدار با مدیرکل و جمعی از کارکنان کانون پرورش فکری مازندران ضمن اهمیت کار در حوزه کودک و نوجوان، از بچهها به عنوان امانت الهی یاد کرد که مربیان کانون میبایست به عنوان پایه گذاران تربیتی در شکلدهی شخصیت و تربیت آنان، مؤثر عمل کنند.
وی با تاکید بر اینکه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از مجموعههای مؤثر فرهنگی است، افزود: بچهها خیلی مهم هستند و روح و جان آنان مشتاق یادگیری و فراگیری است. بر همین اساس مربیان کانون میبایست منطبق بر آموزههای دینی و اخلاقی، در شکلگیری شخصیت و هویت بخشی کودکان و نوجوانان کوشا باشند.
نماینده ولی فقیه در استان مازندران با تاکید بر عزت ملی، به سابقه درخشان تمدن اسلامی در حوزههای مختلفی دینی و علمی اشاره کرد و تصریح کرد: هویت غنی ملی، دینی و اسلامی کشور ایران، ظرفیت غنی و منبع مهمی برای حوزه تعلیم و تربیت محسوب میشود و بر این اساس باید به جای چشم دوختن به فرهنگ بیگانه، از منابع و هویت خود برای رشد شخصیت و هویت فرزندان انقلاب و توسعه و پیشرفت کشور بهره ببریم و کانون در این میان خیلی مهم است.
آیتالله لایینی با اشاره به ۵ سطح مهم تربیتی؛ خانواده، پیش دبستانی، کانون، مدرسه و دانشگاه یادآور شد: یکی از مشکلات؛ عدم تناسب میان نظام تعلیم و تربیت در این پنج سطوح است؛ لذا لازم است؛ تناسب و تعامل تربیتی و آموزشی میان این سطوح وجود داشته باشد و با یک سیاست واحد فعالیت کرد.
امام جمعه ساری در بخش دیگر سخنان خود به رفتار والدین و مربیان تربیتی و تعامل این دو رکن اجتماعی با هم اشاره کرد و این تعامل را در شکل گیری هویت کودکان مؤثر دانست و بیان داشت: برای اینکه آینده خوبی داشته باشیم میبایست در رفتار و برنامه ریزی حوزه تعلیم و تربیت نگاه دقیق و عملکرد مناسبی داشته باشیم.
آیتالله لایینی، ضمن سوال از مدیرکل کانون در خصوص فعالیت نجوم کانون پرورش فکری، ظرفیت کانون را در سایر بخشهای علمی، فرهنگی، دینی و … جویا شد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران ضمن معرفی ظرفیتهای این نهاد فرهنگی و آموزشی و همچنین حوزه تأثیر گذاری آن اظهار داشت: پس از انقلاب کانون پرورش فکری مبتنی بر آموزههای دینی و هویت انقلابی به دنبال پرورش نسل آگاه، اندیشمند، دیندار و انقلابی است.
حامد فاضلی ادامه داد: این نهاد فرهنگی با هدف کشف استعدادها و پرورش آن در گروه سنی ۷ تا ۱۷ سال به دنبال شخصیت بخشی و توسعه هویت فردی و اجتماعی نسل آینده ساز ایران اسلامی است.
مدیرکل کانون مازندران با اشاره به فعالیتهای متنوع و ۶۰ گانه کانون در بخشهای: فرهنگی، هنری، ادبی، دینی و علمی گفت: کانون با داشتن کتابخانههای ثابت و سیار و همچنین کتابخانه پستی در شهرها و دورترین نقاط روستاها به ارائه خدمات فرهنگی برای کودکان و نوجوانان میپردازد.
این مسئول فرهنگی با اشاره به طرحها و برنامههای کانون در راستای شکوفایی استعدادها و تربیت کودکان و نوجوانان بر اساس گفتمان انقلاب اسلامی، خواستار حمایت و همراهی بیش از پیش مسؤولان استانی با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شد.