سازمان برنامه و بودجه پشتیبان آموزش عالی است

سازمان برنامه و بودجه پشتیبان آموزش عالی است
به گزارش پایگاه ایران تودی،

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، یکی از وظایف جلسه در نشست هم اندیشی روسای دانشگاه های مختلف کشور، بررسی بودجه دانشگاه ها و میزان اعتبارات تخصیص یافته است. حسن میرزا بزرگ افزود: با پیگیری وزارت علوم و سازمان برنامه و بودجه، 360 میلیارد تومان بودجه و تجهیزات دانشگاهی و عمرانی پرداخت شده است و تلاش برای تخصیص وام ریالی مابقی بودجه در حال انجام است. تصویب مجلس

میرزابزرگ با اشاره به افزایش هزینه های دانشگاه ها برای تغذیه دانشجویان گفت: با پرداخت وام ماهیانه تغذیه به دانشگاه ها بر اساس هزینه های موجود موافقت کرده ایم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه آموزش عالی تاکید کرد: از مشکلات یکسان سازی حقوق اساتید و افزایش حقوق دانشگاه ها آگاه هستیم و جلسات منظمی با وزیر علوم برگزار می کنیم و کارهای مهمی در حال انجام است. این مساله. این مسایل.

وی گفت: بر اساس دانش کافی و داده ها و آماری که از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی دریافت کرده ایم، وام مورد نیاز آموزش عالی را محاسبه و به دولت اعلام کرده ایم و با تصویب آن، بسیاری از مشکلات در سال آینده حل خواهد شد. . “

دکتر علی خطیبی معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم در خصوص کاهش درآمدهای دانشگاه و همچنین افزایش هزینه های جاری صحبت کرد و خواستار افزایش وام ها و تخصیص به موقع آن شد. وی گفت: روند نزولی دارد و انتظار داریم نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این زمینه به آموزش عالی کشور توجه ویژه ای داشته باشند تا رشد بودجه دانشگاه ها، آموزش عالی و پژوهشگاه ها متناسب با موجود باشد. آنها.” تورم در کشور

وی با اشاره به رویکرد وزارت علوم برای حل مشکلات مالی دانشگاه‌ها در مدیریت جدید، بر استفاده از تجربیات روسای دانشگاه‌ها و تمرکز بر اقتصاد جدید آموزش عالی و افزایش توان مالی دانشگاه‌ها تاکید کرد. استقلال.

وی افزود: با کسری بودجه و کاهش وام ها، دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در زمینه آماده سازی خوابگاه و غذاخوری برای دانشجویان، تجهیز و یا تعمیر آزمایشگاه ها و کارگاه ها مشکلات زیادی دارند، آموزش عالی انجام شده و شاهد راه حل های بسیاری هستیم. مشکلات دانشگاه ها

دکتر خدابخشی نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: نیاز به اصلاح در ساختار بودجه به لحاظ لزوم افزایش درآمدهای پایدار و کاهش هزینه های جاری وجود دارد. این بهترین پلت فرم است. برای مطالعه این اصلاح، استفاده از محققان دانشگاهی است.»

وی افزود: راهکارهای مختلفی برای افزایش درآمد پایدار از جمله ایجاد پایه های مالیاتی جدید وجود دارد، اما بررسی ابعاد مختلف آن نیازمند بحث و تبادل نظر کارشناسان و پژوهشگران است و وزارت علوم بهترین پتانسیل نخبگانی را در این زمینه دارد. “