اجرا، ویترین رسانه ملی است

اجرا، ویترین رسانه ملی است
طبق بانک اطلاعاتی سیما ، دکتر حمید شاه آبادی در اولین دیدار خود با جمعی از مجریان تلویزیون که به دلیل پخش شدن تاج محدود بود ، گفت: “حرفه اجرا بسیار مهم و حساس است و ویترین رسانه محسوب می شود.” بنابراین گاهی اوقات تمام تلاش های یک برنامه نماینده و حتی یک آنتن تحت الشعاع اشتباه میزبان قرار می گیرند ، باقی می ماند و اغلب رسانه ها به اقدام و تصمیم درست افتخار می کنند. از مجری

وی گفت: طبق گزارش ها ، اقدامات خوبی تاکنون انجام شده است ، اما اکنون در شرایطی هستیم که انتظار می رود مجری در سطح سازمان صداوسیما شرکت کند و نقش آفرینی کند. این بدان معناست که شما می توانید “بلافاصله” و آگاهانه روی هوا تصمیم بگیرید زیرا یک فرد باتجربه پس از بحث درباره یک عمل خاص تصمیم می گیرد.

آقای شاه آبادی تأکید کرد: مجری باید در لحظات خاص و در شرایط خاص از آنتن استفاده کند ، زیرا مانع بزرگی برای تصمیم گیری مجامع و مرکز تفکر سخنرانی وی است و این نقش مهم مجری عوامل دیگر است .

وی بر لزوم آگاهی و رعایت سیاست های کلیدی سازمان از سوی مجریان تأکید کرد: باید بیشتر مراقب باشید.

دکتر شاه آبادی افزود: در دوره ای که امکانات در زمینه ارتباطات بسیار گسترده و متنوع است و سیستم حکمرانی جهانی به میزان قابل توجهی تغییر کرده و بیشترین بار را بر دوش رسانه ها گذاشته است ، ما باید با استانداردهای روز دنیا پیش برویم. “

معاون سیما خاطرنشان کرد: امروز با تولید بزرگی روبرو هستیم که برای افراد با تجربه و تخصص لازم شایسته و مورد نیاز است و منجر به مشارکت مجریان در زمینه های مختلف در برخی زمینه ها می شود ، رسانه ها باید به این امر اختصاص دهند. “

دکتر شاه آبادی با بیان اینکه انتظارات روشنفکران ، اقشار مختلف مردم و مخاطبان از رسانه ها روز به روز در حال افزایش است ، گفت: باید به جایی برسیم که بگوییم مجری ما در حال حاضر مهارت و توانایی دارد. عملکردی که بتوان با آن مبارزه کرد او به درستی عبور می کند و از عقاید و جنبه علمی لازم برخوردار است. معاون وزیر رسانه ملی با تأکید بر انتصاب مجدد کمیته اجرایی گفت: “رتبه بندی مجریان یک ضرورت است و برای پیشبرد مجریان به صورت اصولی و صحیح باید سیستم آموزش در این زمینه با دقت بیشتری رعایت شود. و پیگیری کنید. “

دکتر شاه آبادی گفت: “هدف کمیته اجرایی بهبود عملکرد همکاران خود و دستیابی به این مهم است ، هم رهبران و هم کمیته مربوطه باید خود را با دانش و منابع جدید به روز کنند و کمیته اجرایی نیز باید به طور دوره ای عملکرد آنها را به روز کند. “ارزیابی کنید.

معاون سیما افزود: برای رسیدن به اوج موفقیت باید از سیستم آموزش و ارزیابی مداوم استفاده شود تا مشخص شود چه کسی از کیفیت لازم برای اجرای هر برنامه برخوردار است.

دکتر. شاه آبادی ادامه داد: کار جدی مستلزم انجام کارهایی است که نباید انجام شود و یک مجری سطح بالا علاوه بر ویژگی های تخصصی و تجربه لازم ، باید تعهد لازم را نسبت به رسانه ها داشته باشد و ضمن رعایت سیاست های رسانه ای آنها را رعایت کند اخلاق حرفه ای. “

معاون سیما ادامه داد: تلویزیون مجموعه ای از ساختارها و انواع متنوعی را گرد هم می آورد که در هر زمینه به یک مجری خبره نیاز دارد و آموزش این مجریان مستلزم ایجاد کمیته های تخصصی زیر نظر اساتید ، پیشکسوتان و صاحب نظران هر حوزه است. “

وی افزود: به عنوان یک استراتژی عملیاتی ، این هیئت های تخصصی باید نسخه های آموزشی و مهارت های فردی را به افراد اختصاص دهند. اگر سیستم آموزشی اجرایی را در یک برنامه سه ساله پیاده کنیم ، سطح عملکرد رسانه ها در این دوره به موقعیت مطلوبی می رسد.

دکتر شاه آبادی با اشاره به نزدیک شدن به سال نو و نوروز گفت: نوروز زمان تغییر و امید است. به همین دلیل طراوت و خوشبختی یکی از مأموریت های اصلی سیما در برنامه های امروز است و مجریان باید توجه ویژه ای به این موضوع داشته باشند.

سیما با اشاره به انتخابات 1400 اظهار داشت: از آنجا که قوه مجریه یکی از تأثیرگذارترین اقشار در مدیریت افکار عمومی است ، دشمنان جمهوری اسلامی و افرادی که نیت بد دارند می خواهند در انتخابات پیش رو فضای دو قطبی در جامعه ایجاد کنند “انتظار می رود که آنها با هوشیاری ، مدیریت و رفتار هماهنگ برای ترغیب و ترغیب و جلوگیری از چنین فضایی ، آگاهانه انتخاب کنند.

در این نشست ، مجریان همچنین در مورد تهیه آموزش منظم و منابع به روز ، تعامل نزدیك بین مدیران و مجریان ، استفاده از تجربیات پیشکسوتان و خبرگان ، امنیت شغلی و پشتیبانی از مجریان و بررسی سیاست ها ابراز نگرانی کردند. . وی با استفاده از مشاهیر به عنوان مجری گفت که آنها مجریانی را در زمینه کودکان آموزش می دهند.