نحوه نوشتن رزومه کاری مهندس مکانیک
نحوه نوشتن رزومه مهندس مکانیک
به عنوان یک مهندس مکانیک هزاران فرصت شغلی در انتظار شماست، اما چگونه این فرصتها را شکار کنیم؟ احتمالاً اولین راه برای قدم گذاشتن در مسیر شغلی ایدهآل برای یک مهندس مکانیک، تنظیم یک رزومه کاری است که پلی برای ارتباط شما با کارفرمایان باشد. برجسته بودن در میان رقبا یکی از مهمترین جنبههای دستیابی به شغلی است که آرزوی آن را دارید و این از طریق تنظیم یک رزومه مهندس مکانیک امکان پذیر است. در ادامه شما را برای تنظیم یک رزومه حرفهای و استاندارد همراهی میکنیم.
چطور یک رزومه مهندسی مکانیک خوب بنویسیم؟
مهندسان مکانیک در یک زمینه گسترده فعالیت میکنند که صنایع مختلفی را در بر میگیرد. از این جهت به عنوان یک مهندس مکانیک در بازار کار مزیتهایی دارید اما استخدام مهندسان همیشه دشوار است و رقابت در این شاخه زیاد. از آنجاکه مهندسی مکانیک صنایع مختلفی را در بر میگیرد، بهتر است رزومه خود را برای هر صنعت و شغلی متمایز بنویسید.
مهندسان مکانیک در زمینههای هوافضا، پزشکی، ساخت و ساز و ساختمان، تولید و راه آهن امکان فعالیت دارند بنابراین توصیه میشود در هر یک از این زمینهها یک رزومه اختصاصی بنویسید و از کلمات کلیدی آن شاخه در رزومه خود استفاده کنید.
برگ برنده رزومه مهندسی مکانیک
رزومه یک مهندس مکانیک میتواند بزرگترین شانس برای استخدام در یک شرکت بزرگ با سمت شغلی مناسب باشد. تعداد زیادی از مهارتها برای یک مهندس مکانیک قابل ذکر است اما شما به عنوان کسی که در این رشته فارغالتحصیل شدهاید ذهن تحلیلگری دارید، بنابراین قبل از ایجاد رزومه از این قابلیت برای ساختار شکنی در این لیست بلند بالا استفاده کنید و یک رزومه منحصر بفرد تنظیم کنید.
پاسخ به این سوالات شما را در این راه کمک میکند:
- در نمونه رزومه مهندسی مکانیک، چه مهارتهایی بیشتر ذکر شدهاند؟
- مهمترین ویژگیهای شخصیتی کدامند؟
- اولویت کارفرماها برای استخدام مهندس مکانیک چیست؟
- کدام یک از موفقیتهای شغلی من ثابت میکند که مهارت و توانمندی لازم برای استخدام در یک شرکت معتبر را دارم؟
- چطور این موفقیتها و دستاوردها را به بهترین شکل ممکن بیان کنم؟
بعد از پاسخ دادن به این سوالات، محتوای رزومه را تنظیم کنید و بخش توصیف یا خلاصه رزومه را به بهترین وجه ممکن بنویسید تا مخاطب را به خواندن ادامه رزومه تشویق کند.
محتوای رزومه کاری مهندسی مکانیک
1. توصیف شخصی یا خلاصه رزومه
خلاصه رزومه همان بخشی است که در چند جمله تمایز شما را با سایر مهندسان مکانیک مشخص میکند. در حالیکه سایر بخشهای رزومه ساختار مشابه و تقریباً یکسانی دارند، خلاصه رزومه یا پروفایل بخشی است که میتوان در آن کمی خلاقیت به خرج داد. در این فضای کم و چند جملهای باید به کارفرما نشان دهید که شما بهترین انتخاب برای استخدام در شرکت او هستید. از یک زبان قوی و محرک و مثبت استفاده کنید و کارفرما را با بیان مهمترین دستاوردهای خود تحت تاثیر قرار دهید. نه اغراق کنید نه کم فروشی!
برای اینکه بهتر نتیجه بگیرید از طریق دانلود نمونه رزومه کاری مهندسی مکانیک میتوانید بهترین خلاصه رزومه را برای خود تنظیم کنید.
برای دیده شدن رزومه خود از فرصت های طلایی مثل ایونت هایی مثل نمایشگاه کار غافل نشوید.
نمونه خلاصه رزومه مهندس مکانیک
مهندس مکانیک با تخصص و تجربه و با دانش گستردهای از اصول مهندسی، نظریهها، استانداردها وتوانایی رهبری. سابقه قابل توجه در تجزیه و تحلیل مشکلات و ارائه دستگاههای مکانیکی و حرارتی برای کاهش مشکلات موجود در پروژهها. دارای مهارت در نظارت بر روند ساخت دستگاهها و تعامل با سایر متخصصان برای اطمینان از موفقیت آمیز بودن پروژهها. با اشتیاق زیاد برای کار به عنوان یک مهندس مکانیک و یک عضو سازنده از تیمی بزرگ.
2. سوابق و تجارب کاری رزومه مهندسی مکانیک
مهندسان مکانیک وظایفی حیاتی در شرکتها بر عهده دارند بنابراین سابقه کار شما باید بیانگر جزئیات دستاوردها و موفقیتهای شما در در طول دوران کاریتان باشد. با استفاده از فرمت زمانی، میتوانید داستان رشد خود را از جدیدترین کار به قدیمیترین تعریف کنید و برای ملموستر شدن دستاوردها از اعداد و ارقام استفاده کنید.
از دیدگاه کارفرما به رزومه خود نگاه کنید و از بیان صرف وظایف و مسئولیتهای شغلی بپرهیزید. تعداد زیادی از مهندسان مکانیک در صف استخدام قرار دارند که دقیقاً همین وظایف را بر عهده داشتهاند، بنابراین باید وجه تمایز خود را با آنها مشخص کنید. دوران کارآموزی را به خصوص اگر به تازگی فارالتحصیل شدهاید در این بخش از رزومه بنویسید.
به عنوان یک مهندس مکانیک شما ماشینها و پروتکلهایی را طراحی میکنید که در وحله اول باید از ایمن بودن این تجهیزات اطمینان حاصل کنید، بنابراین نحوه استفاده از مهارتهای فنی برای دستیابی به بالاترین درجه ایمنی را برجسته کنید. همچنین مهندسان مکانیک از مهارتهای ریاضی برخوردار هستند پس این مهارتها را در بیان مقیاسهای کمی برای اثبات موفقیتهای خود به رخ بکشید.
برای مثال بجای جمله “طراحی دستگاههای با سرعت بالا در تولید” از این دست جملهها استفاده کنید: “بهبود سرعت دستگاهها برای افزایش 20 درصدی در راندمان ساخت و تولید”
برای شروع لیستی از پروژههایی که در دست داشتهاید را تهیه کنید و به این سوالات در مورد آنها پاسخ دهید:
- کدام یک مهارت خاص و جدیدی را نشان میدهد؟
- آیا من مستقیماً هدایت هیچ یک از این پروژهها را بر عهده داشتهام؟
- در به اتمام رساندن این پروژهها چه خلاقیت و نوآوریهایی به خرج دادهام؟
- آیا داده یا آماری برای پشتیبانی از موفقیت خود دارم؟
- آیا میتوانم یک محصول شناخته شده که خروجی این پروژهها بوده را معرفی کنم؟
3. مهارتها
بخش مهارتهای رزومه کاری مهندس مکانیک میتواند از یک لیست ساده و خسته کننده به یک بخش هیجانانگیز و جذاب تبدیل شود. اما چطور؟ از یک زبان و بیان قوی برای نشان داده مهارتهای سخت و نرم خود استفاده کنید و فراموش نکنید که مهارتها باید در جهت رفع نیاز کارفرماها نوشته شوند.
مهارتهای سخت
مهارتهای سخت یک مهندس مکانیک شامل موارد زیر است:
- نمونه سازی اولیه
- توسعه جریان کار
- دانش ساخت و تولید
- دانش نرمافزاری
- تست کیفیت و عیب یابی
- دانش مقررات ایمنی
مهارتهای نرم
اگر چه رشته مهندسی مکانیک غالباً به عنوانی شغلی شناخته میشود که در آن مهارتهای سخت بیشتر مورد توجه قرار میگیرد اما مهارتهای نرم و تعاملی شما میتواند تغییرات اساسی در نتیجه گزینش کارفرماها ایجاد کند. مهارتهای نرم یک مهندس مکانیک شامل موارد زیر است:
- خلاقیت
- حل مسئله
- ارتباطات
- همکاری و همکاهنگی
- تصمیم گیری و قضاوت
- مذاکره
مهارتهای عمومی مهندسان مکانیک
داشتن بعضی مهارتهای پایهای برای همه مهندسان مکانیک ضروری است. این توانمندیها شامل موارد زیر است:
- ارزیابی سیستمهای مکانیکی
- تحلیل مشکلات و چالشها
- شناسایی بهترین راه حلها
- طراحی و توسعه دستگاههای مکانیکی
- توسعه روشها و تجهیزات تولید
- انجام تستهای کیفی، قابلیتها و ساخت و نصب تجهیزات
- آموزش تکنسینها
- پشتیبانی مهندسی از مشتریان
توجه داشته باشید که این توصیفات کاملاً عمومی هستند و شما برای درخشش رزومهتان به مهارتها و توانمندیهایی نیاز دارید که در کار خود باعث موفقیتهای چشم گیرتان شده است.
4. سوابق تحصیلی و آکادمیک رزومه مهندس مکانیک
هرچه سوابق تجربی شما بیشتر باشد، اهمیت بخش سوابق تحصیلی کمتر میشود و بالعکس. برای تاثیر گذار بودن بخش سوابق آکادمیک باید نکاتی را بنویسید که توجه کارفرما را جلب کند. برای مثال اگر در یک دانشگاه عالی رتبه دوران تحصیلی خود را گذراندهاید، یا مدارک بالاتری مثل کارشناسی ارشد یا دکترا دارید و معدل خوبی کسب کردهاید بهتر است حتماً به این موارد اشاره کنید.
بخش سوابق تحصیلی را با الگوی زمانی بنویسید و به محل تحصیل، طول دوران تحصیلی و مدرک و درجه تحصیلاتتان اشاره کنید. از سمینارها، گواهینامههای حرفهای و جوایز غافل نشوید.
5. فرمت، قالب و فونت رزومه
علاوه بر محتوا و متن رزومه مهندسی مکانیک، قالب و فرمت رزومه هم باید آن تصویر حرفهای که میخواهید را به مسئولین منابع انسانی و کارفرماها نشان دهد. قالب و فرم رزومه مهندس مکانیک باید خوانا، تمیز، منظم و جذاب باشد. دسترسی به همه اطلاعات به خصوص اطلاعات تماس باید به راحتی ممکن باشد و خواننده رزومه بدون سردرگمی به اطلاعات مورد نیاز وصل شود.
به همین منظور استفاده از یک قالب ساده و یک فونت خوانا با سایز متناسب ضروری است. استخدام کنندگان هزاران رزومه را مطالعه میکنند و هیچ خطا و ضعفی را در متن و قالب نمیپذیرند. فراموش نکنید محتوا در صورتی قابل خواندن و بررسی میشود که در یک قالب خوب قرار داده شود.
برای تنظیم رزومه مهندسی مکانیک در یک قالب استاندارد توصیه میشود از قالبهای آماده رزومه ساز آنلاین CVresume.ir دیدن کنید و بهترین و متناسبترین قالب را برای متن خود انتخاب و اجرا کنید. در آخر رزومه را با فرمت PDF تحویل بگیرید و قدم بعدی را برای دستیابی به شغل مورد نظرتان بردارید.
سوالات متداول
مراحل نوشتن رزومه مهندسی مکانیک چیست؟
اولین مرحله جمع آوری اطلاعات و دادههای مفید و مورد نیاز از دید کارفرما است. تمام اطلاعات تحصیلی، سوابق کاری، مهارتها و توانمندیهای مرتبط با شغل مهندسی مکانیک را جمع آوری و دسته بندی کنید. این اطلاعات را با یک زبان قوی و مثبت بنویسید و به دستاوردها امتیاز دهید. خلاصهای از مهارتهای تخصصی و شخصیتی و سوابق کاری را تحت عنوان پروفایل یا خلاصه رزومه بنویسید و در نهایت رزومه را در یک قالب خوب و استاندارد تنظیم و خروجی PDF را تحویل بگیرید.
رزومه مهندس مکانیک باید چند صفحه باشد؟
طبق قوانین رزومه نویسی در ایران، رزومه مهندس مکانیک در یک یا نهایتاً دو صفحه باید تنظیم شود و تا حد امکان شامل اطلاعات کاربردی و مختصر و مفید باشد. اگر تجربیات کاری شما اندک است، تمرکز خود را بر بخش مهارتها و سوابق تحصیلی بگذارید و رزومه را در یک صفحه تنظیم کنید.
مهمترین مهارتهای مهندس مکانیک در رزومه چیست؟
مهندس مکانیک هم مانند دیگر رشتههای مهندسی باید به مهارتهای ریاضی، نرمافزارهای مرتبط با این رشته و مهارت تجزیه و تحلیل و تولید و ایمنی مسلط باشد اما در کنار همه این مهارتها نباید از مهارتهای شخصیتی و ارتباطی غافل شد چرا که کارفرمایانی که به دنبال استخدام یک مهندس مکانیک هستند به او به چشم یک نیروی ثابت نگاه میکنند که باید با محیط سازگار شود و با سایر کارکنان تعامل خوبی برقرار کند.
نمونه رزومه مهندس مکانیک
رزومه مهندس مکانیک عنوان یکی دیگر از نمونه رزومه هایی است که امروز و در این بخش قصد داریم با ارائه آن مهندسان مکانیک را بابت ساخت یک رزومه استاندارد آسوده خاطر نمائیم.شما می توانید با مطالعه این مقاله ارزشمند ضمن آشنایی با شغل مهندسی مکانیک با نحوه نوشتن رزومه مهندس مکانیک نیز آشنا شوید.
ساخت رزومه مهندس مکانیک
در پایین می توانید رزومه مهندس مکانیک ساخته شده را مشاهده نمائید. این رزومه به بهترین شکل و به شکلی کاملا استاندارد توسط رزومه ساز آنلاین ساخته شده است.
مهندس مکانیک چیست؟
مهندسی مکانیک به عنوان یک رشته در طول انقلاب صنعتی در اروپا در قرن 18 ظهور کرد. با این حال، توسعه آن را می توان به چندین هزار سال در سراسر جهان ردیابی کرد. این شاید متنوع ترین رشته مهندسی باشد.
مهندسان مکانیک نقش مهمی در صنایع خودروسازی، هوافضا، بیوتکنولوژی، کامپیوتر و الکترونیک، اتوماسیون و صنایع تولیدی دارند. آنها انواع دستگاه ها، ابزارها، موتورها و ماشین های مکانیکی را طراحی، توسعه، ساخت و آزمایش می کنند.
مهندسان مکانیک قادر به طراحی و ساخت همه چیز هستند، از قطعات کوچک مانند اتصالات مینیاتوری گرفته تا ماشین ابزارهای بزرگ مانند پرس مته. آنها یک محصول را از ابتدا تا انتها می برند و برای زیبایی، عملکرد و دوام طراحی می کنند. نمونه هایی از محصولاتی که مهندسان مکانیک می توانند طراحی و توسعه دهند عبارتند از: انتقال; قطعات موتور؛ موتورهای هواپیما؛ سیستمهای کنترل؛ دستگاه های مصنوعی؛ درایوهای دیسک؛ چاپگرها؛ ابزارهای نیمه هادی؛ سنسورها؛ توربین های گازی؛ توربین های بادی؛ سلول های سوختی؛ کمپرسورها؛ روبات ها؛ و ماشین ابزار.
مهندس مکانیک چه کاری انجام می دهد؟
مهندسی مکانیک یکی از قدیمی ترین و متنوع ترین رشته های مهندسی است. این شاخه از مهندسی است که شامل طراحی، تولید و بهره برداری از ماشین آلات با به کارگیری اصول فیزیک، مهندسی، ریاضیات و علم مواد است.
مهندسی مکانیک در زمینه هایی مانند کامپوزیت ها، مکاترونیک و نانوتکنولوژی دیده می شود و اغلب با مهندسی ساخت، مهندسی متالورژی، مهندسی عمران، مهندسی هوافضا، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی صنایع و سایر رشته های مهندسی همپوشانی دارد.
به منظور طراحی و ساخت سیستم های مکانیکی، مهندسان مکانیک باید درک عمیقی از مکانیک، دینامیک، ترمودینامیک، الکتریسیته و تحلیل سازه داشته باشند. آنها همچنین باید بتوانند از رایانه، CAD (طراحی به کمک رایانه) و CAM (تولید به کمک رایانه) برای تولید و تجزیه و تحلیل طرح های خود و همچنین نظارت بر کیفیت محصولات استفاده کنند.
مهندسان مکانیک معمولاً کارهای زیر را انجام می دهند:
- مشکلات را تجزیه و تحلیل کنید تا ببینید چگونه یک وسیله مکانیکی ممکن است به حل مشکل کمک کند
- طراحی یا بازطراحی دستگاه های مکانیکی، ایجاد نقشه ها به گونه ای که بتوان دستگاه را ساخت
- یک نمونه اولیه از دستگاه ایجاد کنید و نمونه اولیه را آزمایش کنید
- تجزیه و تحلیل نتایج آزمون و تغییر طرح در صورت نیاز
- نظارت بر فرآیند تولید
مهندسان مکانیک از انواع مختلفی از ابزارها، موتورها و ماشینها استفاده میکنند، مانند:
– ژنراتورهای الکتریکی، موتورهای احتراق داخلی و توربینهای بخار و گاز
– ماشین های برق مصرفی مانند یخچال و تهویه مطبوع
– تجهیزات تولید صنعتی از جمله ربات های مورد استفاده در ساخت
– سایر ماشین آلات داخل ساختمان مانند آسانسور و پله برقی
– ماشین ابزار و ابزار برای مهندسین دیگر
– سیستم های حمل و نقل مواد، مانند سیستم های نقاله و ایستگاه های انتقال خودکار
انواع مختلف مهندسان مکانیک
در زیر با اناع مختلفی از مهندسان مکانیک آشنا خواهید شد :
مهندسین تحقیقات خودرو
مهندسان تحقیقات خودرو سعی در بهبود عملکرد خودروها با تلاش برای بهبود ویژگیهای سنتی خودروها مانند سیستم تعلیق و کار بر روی آیرودینامیک و سوختهای احتمالی جدید دارند. مهندسان تحقیقات خودرو بر توسعه خودروهای سواری، کامیون ها، اتوبوس ها، موتورسیکلت ها یا وسایل نقلیه خارج از جاده تمرکز می کنند. آنها محصولات جدید را طراحی می کنند، محصولات موجود را اصلاح می کنند، عیب یابی می کنند و مشکلات مهندسی را حل می کنند.
مهندسین سیستم های گرمایش و سرمایش
مهندسی حرارت که با نامهای انتقال حرارت یا علوم حرارتی نیز شناخته میشود، یک تخصص دانشگاهی مهندسی مکانیک است. مهندسین سیستمهای گرمایش و سرمایش سیستمهای محیطی (سیستمهایی که دما و رطوبت را در محدوده خاصی نگه میدارند) برای هواپیما، قطار، اتومبیل، اتاق کامپیوتر و مدارس توسعه میدهند.
آنها دستگاه های کنترل تست و همچنین تجهیزات را طراحی می کنند و روش هایی را برای آزمایش محصولات توسعه می دهند. آنها همچنین تلفات انرژی ساختمان ها را با استفاده از تجهیزاتی مانند کامپیوتر، آنالایزر احتراق یا فشارسنج محاسبه می کنند.
مهندسین رباتیک
یک مهندس رباتیک یک طراح پشت صحنه است که مسئول ایجاد ربات ها و سیستم های رباتیکی است که قادر به انجام وظایفی هستند که انسان ها یا قادر به انجام آن نیستند یا ترجیح می دهند انجام ندهند.
مهندسان رباتیک بیشتر وقت خود را صرف طراحی نقشه های مورد نیاز برای ساخت ربات می کنند و همچنین فرآیندهای لازم برای اجرای صحیح ربات را طراحی می کنند. یک مهندس رباتیک از طریق خلاقیت های خود به ایجاد مشاغل ایمن تر، آسان تر و کارآمدتر به ویژه در صنعت تولید کمک می کند.
مهندسین مواد
مهندسان مواد سعی در حل مسائل در چندین زمینه مهندسی مختلف مانند مکانیک، شیمی، برق، عمران، هسته ای و هوافضا دارند. آنها این کار را با توسعه، پردازش و آزمایش مواد به منظور ایجاد مواد جدید که الزامات مکانیکی، الکتریکی و شیمیایی خاصی را برآورده می کنند، انجام می دهند.
مهندسان مواد خواص شیمیایی، ساختارها و کاربردهای مکانیکی پلاستیک ها، فلزات، نانومواد (مواد بسیار کوچک)، سرامیک ها و کامپوزیت ها را با توجه به محل استفاده مطالعه می کنند.
محل کار یک مهندس مکانیک چگونه است؟
مهندسان مکانیک دومین شغل بزرگ مهندسی هستند. آنها بیشتر در خدمات مهندسی، تحقیق و توسعه، صنایع تولیدی و دولت فدرال کار می کنند. بقیه در ساخت ماشین آلات همه منظوره، ساخت قطعات خودرو، مدیریت شرکت های دیگر و آزمایشگاه های آزمایش مشغول به کار هستند.
مهندسان مکانیک به طور کلی در محیط های اداری حرفه ای کار می کنند. آنها ممکن است گهگاه از محل های کاری که مشکل یا قطعه ای از تجهیزات نیاز به توجه شخصی آنها دارد بازدید کنند. اکثر مهندسان مکانیک به طور تمام وقت کار می کنند و برخی از آنها 60 ساعت یا بیشتر در هفته کار می کنند.
سوالات متداول
1 – مهندسان مکانیک در چه صنایعی می توانند کار کنند؟
مهندسان مکانیک می توانند تقریباً در هر جایی که نوآوری صورت می گیرد شغل بیابند و کارفرمایان در صنایع مختلف مانند: هوافضا، خودروسازی، شیمی، ساخت و ساز، دفاع، الکترونیک، کالاهای مصرفی، دریایی، مواد و فلزات، داروسازی، به دنبال آن هستند. راه آهن و آب و برق
مهندسان مکانیک همچنین می توانند در انواع مشاغل غیر مهندسی، هم در داخل و هم در خارج از صنعت مهندسی کار کنند. اینها می توانند در زمینه هایی مانند: امور مالی، مدیریت، حقوق، ارتش، دولت، پزشکی، تحقیقات، فروش فنی، مشاوره فنی، انتشارات فنی/روزنامه نگاری علمی و تدریس باشند. از ایجاد یک پای مصنوعی گرفته تا یک اسباببازی جدید برای کودک، مدرک مهندسی مکانیک به شما امکان انتخاب متنوعی از صنایع و پروژههایی را میدهد که میتوانید بخشی از آنها باشید.
بر اساس دفتر آمار کار، وزارت کار ایالات متحده، بزرگترین کارفرمایان مهندسین مکانیک به شرح زیر است:
خدمات معماری، مهندسی و مرتبط – 22%
ماشین سازی – 13%
تولید تجهیزات حمل و نقل – 12٪
خدمات تحقیق و توسعه علمی – 7٪
تولید محصولات کامپیوتری و الکترونیکی – 7%
2 – یک مهندس مکانیک خوب چیست؟
مهندسان مکانیک خوب در قلب مبتکرانی هستند و واقعاً از حل مسائل پیچیده لذت می برند. آنها مهارت های ارتباطی عالی (چه شفاهی و چه کتبی) دارند و از کار با دیگران به عنوان بازیکنان تیمی لذت می برند. آنها هیجان زده هستند که در لبه فناوری پیشرفته هستند و یاد می گیرند چگونه کارها را کارآمدتر کنند.
مهندسان مکانیک وقتی ایده های خود را به واقعیت تبدیل می کنند و مشکلاتی را که جامعه را بهتر می کند حل می کنند، احساس موفقیت می کنند. آنها به طور طبیعی کنجکاو، متفکران تحلیلی قوی، مبتکر، خلاق، عملی، و تمایل به کمک به مردم و جهان اطراف خود هستند.
مهندسی مکانیک شامل توسعه و طراحی محصولاتی است که مشکلات مکانیکی را حل میکنند، معمولاً در بازههای زمانی چالش برانگیز. اغلب مهندسان مکانیک محصولاتی را برای مشتریانی که با اصطلاحات مهندسی مکانیک آشنایی ندارند توسعه می دهند. آنها ممکن است مجبور شوند ماشینها، دستگاهها و ایدههای پیچیده را برای مردم توضیح دهند، بنابراین مهارتهای ارتباطی قوی برای توضیح واضح و مؤثر موارد ضروری است.
مهندس مکانیک بودن مستلزم کار گروهی و همکاری با دیگران است. هنگامی که در پروژههای طراحی و ساخت مکانیک پیشرو میشوید، ارتباط خوبی لازم است، زیرا اغلب به معنای همکاری با سایر متخصصان غیرمهندس مکانیک (مانند دانشمندان کامپیوتر و طراحان مکانیک) برای اختراع فناوریها، ترسیم نقشهها و حل مشکلات پیچیده است.
3 – چند توصیه خوب برای دانشجویان مهندسی مکانیک چیست؟
تبدیل شدن به یک دانشجوی جامع با تجربه کاری واقعی و موفقیت تحصیلی خوب چیزی است که به شما شانس بهینه را برای رسیدن به یک شغل مهندسی عالی می دهد. توجه داشته باشید که مشاغل برتر هم به نمرات خوب و هم به تجربه مهندسی واقعی نیاز دارند. هر تابستان که در دانشگاه هستید، گرفتن یک دوره کارآموزی را در اولویت قرار دهید. حتی برای دانش آموزان سال اول یا دوم باید فرصت هایی وجود داشته باشد.
هنگام رفتن به مصاحبه شغلی، با مطالعه تکنیک های مصاحبه کننده و سوالاتی که معمولا پرسیده می شود، تا حد امکان آماده باشید. نحوه ارائه خود در مصاحبه به اندازه تجربه یا نمرات شما مهم است. توصیه می شود قبل از هر مصاحبه یادداشت بردارید و مطالعه کنید، حتی در صورت امکان با یک دوست تمرین کنید.