پردیس هوش مصنوعی میزبان نخبگان تصمیم سازی دیجیتال/رونمایی از پوستر کنفرانس ملی فرماندهی و کنترل

با آغاز به کار دبیرخانه شانزدهمین کنفرانس ملی فرماندهی و کنترل با رویکرد هوش مصنوعی از پوستر این رویداد رونمایی شد.
به گزارش ایران تودی پردیس هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتالی ایران با همکاری انجمن علمی فرماندهی و کنترل ایران به منظور گفتمان سازی خلق فرصت ها و کاهش چالش های نوظهور ناشی از هوش مصنوعی شانزدهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی فرماندهی و کنترل ایران را در روزهای ۱۸ و ۱۹ آذرماه ۱۴۰۴ برگزار می کند.
در این رویداد با حضور صاحب نظران در خصوص موضوعانی چون “فنـاوری های نوظهور مؤثر بر فرماندهی و کنتـرل” “هوش مصنوعی علوم شناختی و رسانه” “حکمرانی مبتنی بر هوش مصنوعی” “توسعه زیست بوم هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال” “توسعه سرمایه انسانی آموزش و فرهنگ در عصر هوش مصنوعی” “هوش مصنوعی در امنیت و تاب آوری سایبری” “تحلیل داده های کلان در فرآیندهای تصمیم گیری مؤثر بر عملیات پیچیده و ترکیبی” و “توسعه مدل ها و الگوریتم های پایه هوش مصنوعی” بحث و تبادل نظر می کنند.
در این راستا طی برگزاری مراسمی همزمان با آغاز به کار دبیرخانه «شانزدهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی فرماندهی و کنترل ایران با رویکرد هوش مصنوعی» از پوستر رسمی این رویداد علمی با حضور علی محمد مصباحی نیا رئیس پردیس هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال ایران و محمدرضا ولوی رئیس انجمن علمی فرماندهی و کنترل مخابرات رایانه و اطلاعات ایران رونمایی شد.
در این مراسم مصباحی نیا رئیس پردیس هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال ایران با بیان اینکه در آستانه برگزاری یکی از مهمترین رویدادهای علمی کشور در حوزه فرماندهی و کنترل مبتنی بر هوش مصنوعی شاهد رونمایی از پوستر رسمی این کنفرانس هستیم گفت: این دوره از کنفرانس با میزبانی پردیس هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال ایران و با شعار «هوش مصنوعی پیشران فرماندهی و کنترل» برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به شبکه سازی گسترده از نخبگان در حوزه های مرتبط با هوش مصنوعی خاطر نشان کرد: یکی از اهداف اصلی برگزاری این کنفرانس پیاده سازی عملیاتی نظام مسائل پردیس است و رویکرد مبتنی بر هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال می تواند ابزاری مؤثر برای مواجهه با چالش های پیچیده کشور باشد.
رئیس پردیس هوش مصنوعی ادامه داد: هوش مصنوعی به عنوان یک فناوری تحول آفرین نقشی بنیادین در ارتقای فرآیندهای فرماندهی و کنترل ایفا می کند و در حوزه هایی نظیر مخابرات جمع آوری تحلیل و مدیریت اطلاعات سامانه های تصمیم یار و شبکه های ارتباطی هوشمند کاربردهای راهبردی و گسترده ای یافته است. در این راستا دانشگاه ها مراکز پژوهشی و نهادهای حاکمیتی با رویکردی آینده نگرانه به دنبال توسعه زیرساخت ها و ظرفیت سازی برای بهره برداری هدفمند فناوری های نوظهور مبتنی بر هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال در فرماندهی و کنترل هستند.
مصباحی نیا با ابراز امیدواری از اینکه این کنفرانس بتواند بستری مناسب برای سیاستگذاران و تصمیم گیران کشور در حوزه های مرتبط با هوش مصنوعی باشد یادآور شد: امروز نمی توان با ابزارهای قرن بیستم به حل مسائل قرن بیست ویکم پرداخت. اصلاح فرآیندها ضروری است و این اصلاحات با تکیه بر ظرفیت های هوش مصنوعی قابل تحقق خواهد بود.
محمدرضا ولوی رئیس انجمن علمی فرماندهی و کنترل مخابرات رایانه و اطلاعات ایران نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه امروز ما درگیر چالش های پیچیده در امور سیاسی اجتماعی فضای مجازی و اقتصادی هستیم گفت: همه این ها ما را به سمتی سوق می دهد که نیاز به نظام یا سامانه های فرماندهی و کنترل به ویژه با اتکا به هوش مصنوعی داریم.
وی ابزارهای هوش مصنوعی را ابزاری توصیف کرد که می توانند پیشران فرماندهی و کنترل نوین باشند و به ما در پیدا کردن راه حل های مسایل اجتماعی اقتصادی سیاسی و امنیتی کمک می کند اظهار کرد: در شرایط فعلی با توجه به ظهور تجارت الکترونیک و سایر حوزه های الکترونیکی باید به این موضوعات توجه شود؛ از این رو در این کنفرانس کاربست پذیری فناوری هوش مصنوعی را به عنوان یک مؤلفه راهبردی در حوزه فرماندهی و کنترل معرفی می کنیم.
صاحب نظران و محققان برای حضور در این کنفرانس و ارسال آثار خود می توانند به آدرس سایت https://conf.aipardis.ir/c4i/fa مراجعه کنند. آخرین مهلت ارسال آثار سوم آنلاین ماه سال جاری اعلام شده است.
انتهای پیام