پیامبر(ص) نسبت به هدایت مردم حریص بود – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرنگار آنلاین، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری چهارشنبه شب در جمع مردم شهرستان تنگستان، ضمن تسلیت شهادت رسول اکرم (ص)، امام حسن مجتبی و امام رضا (ع)، اظهار داشت: یکی از راههای تربیت انسان عبارت از الگو سازی و مدل سازی است.
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه کار تبلیغی از جایگاه خاصی برخوردار است، گفت: علاوه بر مسئله تبلیغ در اسلام یک جایگاه ویژه برای معرفی اسوه در نظر گرفته شده است و انسان نیز گاهی اوقات احساس میکند این الگوهای مطرح در تاریخ بشر و اسلام نقش کلیدی در تربیت انسان دارند.
حسینی بوشهری افزود: هر جایی که انسانی به کمال رسیده و شایستگی اسوه بودن را برای جامعه داشته، این چهره کمال یافته را معرفی کرده است.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: افرادی که به خدا و روز رستاخیز دل بستهاند، شایستگی دارند که پیامبر را به عنوان الگوی رفتاری خود معرفی کنند.
نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: قرآن کتاب هدایت انسان است و در جای جای آن الگوها فراوانی معرفی شده است.
وی با اشاره به اینکه حضرت محمد (ص) از برترین پیامبران در اسوه بودن است، گفت: قرآن نه کتاب قصه و نه داستان سرایی است.
حسینی بوشهری اضافه کرد: قرآن مرد را در قالب پیامبران و هم زن را در قالب آسیه همسر فرعون به عنوان الگو برای مؤمنان در طول تاریخ معرفی کرده است.
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه خداوند ناظر بر اعمال انسان است، افزود: پیغمبر علاوه بر اینکه شاهد و ناظر بر اعمال امت خود است بر اعمال دیگر امتها نیز ناظر و شاهد است که این نشان از جایگاه والای حضرت محمد (ص) است.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه پیامبر در طول تاریخ ناظر بر اعمال ما است، بیان کرد: پیامبر (ص) در طول زندگی اش به صورت مستمر دعوت کننده به سوی خدا و همواره جبهه مؤمنان را تشویق و کفار را انذار میداد.
اردو راهیان مقاومت شکل بگیرد
نماینده مردم بوشهر در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: در کنار اردوهای راهیان نور و پیشرفت، راهیان مقاومت نیز باید شکل بگیرد و امروز ملت ما نیز ادامه دهنده راه شهید رئیسعلی دلواری هستند.
حسینی بوشهری بیان کرد: توکل به خدا در واقع رمز پیروزی است و خداوند راه را برای ما گشوده است و ملت ایران نیز در این چند دهه با توکل بر خدا حرکت کرده و سنگ اندازی های دشمن باعث توقف پیشرفتهای کشور نشده است.
وی افزود: اگر بشارت و تشویق بدون انذار در کنار هم باشند انسان فکر خواهد کرد که تمامی کارهایش خوب است و دچار غفلت میشود.
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: اگر انذار تنها باشد و تشویق و بشارت در کنار آن نباشند، انسان دچار یاس و ناامیدی میشود.
حسینی بوشهری با اشاره به اینکه حسین بن علی اوج شکوه انسانیت است، عنوان کرد: کسانی که در پیاده روی اربعین شرکت کردند قطع به یقین مورد عنایت امام حسین (ع) قرار خواهند گرفت لذا بوی زندگی حسین بن علی باید در زندگی شأن وجود داشته باشد؛ در واقع فلسفه زیارت همین است.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: پیامبر (ص) همواره نسبت به هدایت مردم حریص، رئوف و مهربان بود.
امام جمعه قم افزود: پیامبر (ص) در برابر هیچ مسئلهای بدون دغدغه عبور نمیکرد و همواره به فکر مشکلات مردم، جوانان و آینده جامعه بود.
نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه مدیران مسئول در نظام جمهوری اسلامی باید همچون پیامبرشان همواره نگران جامعه باشند، گفت: حضرت محمد (ص) اگر ولنگاری و ناهنجاری در جامعه مشاهده میکرد، دست بر روی دست نمیگذاشت.
وی تصریح کرد: پیامبر شکرگزار نعمتهای خداوند بود و آنها را بزرگ میشمرد و تنها به نداشتهها نگاه نمیکرد، بلکه به داشتههایش توجه داشت که این موارد گوشهای کوچک از زندگی آن حضرت است.
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری افزود: اگر انسان به داشتههایش توجه کند و قدردان باشد، قطع به یقین نداشتههای زندگی اش مرتفع خواهد شد.
حسینی بوشهری عنوان کرد: پیغمبر هر شخصی که کار خوبی انجام میداد تشویق میکرد و هم تقویت میکرد.
وی اضافه کرد: اگر شخصی کار زشت و پلشتی در جامعه انجام میداد، رسول خدا برخورد میکرد و سعی میکرد تا پایههای این کار زشت به تدریج فرو بریزد.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خاطر نشان کرد: اگر قرار بود عقل در قالب یک انسان جلوه کند، همانا به صورت امام حسن مجتبی (ع) جلوه میشد.