علمی و پزشکی

5 نشانه هشداردهنده مصرف بیش از حد چربی

زبان ها:

بسیاری از موارد ، حتی موارد مفید ، خوب نیستند. چربی اشباع شده که در گوشت و محصولات حیوانی مانند پنیر و لبنیات فراوان است یکی از مواردی است که نباید بیش از حد مصرف شود. چندین علائم اصلی وجود دارد که می تواند نشان دهنده مصرف بیش از حد چربی باشد.

حتی اگر چربی های سالم موجود در آووکادو ماهی قزل آلا و آجیل باشند ، چند نشانه رایج وجود دارد که شما در حال پرخوری هستید.

وزن می کنید چربی ها کالری بالایی دارند و می توانند دو برابر کالری به همان میزان کربوهیدرات یا پروتئین ها را تأمین کنند. به عنوان مثال ، هر گرم چربی نه کالری ، هر گرم کربوهیدرات و پروتئین چهار کالری را تأمین می کند.

سطح کلسترول در بدن شما بالا می رود. چربی های اشباع شده از منابع حیوانی مانند کره ، پنیر و گوشت گاو می توانند کلسترول خون شما را افزایش دهند. افرادی که چربی اشباع زیادی مصرف می کنند معمولاً سطح بالایی از کلسترول بد (LDL) را تجربه می کنند. به ویژه ، افرادی که از رژیم کتو پیروی می کنند ، احتمالاً سطح کلسترول بد دارند زیرا مقادیر زیادی چربی مصرف می کنند.

نفس شما موجود است اگر از چربی به عنوان منبع اصلی انرژی خود استفاده می کنید ، بدن شما کتون تولید می کند ، که باعث بو های ناخوشایند می شود. افرادی که رژیم های چربی را دنبال می کنند و میزان کربوهیدرات مصرف آنها را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند ، ممکن است نیاز به مسواک زدن چندین بار در روز برای کاهش بوی بد دهان داشته باشند.

شما سوء هاضمه را تجربه می کنید. اگر رژیم غذایی پرچرب را دنبال می کنید ، رژیم غذایی شما ممکن است شامل سبزیجات ، میوه ها یا بخش کمی از غلات سبوس دار باشد که همگی منبع خوبی از فیبر هستند. رژیم کم فیبر می تواند باعث یبوست و سایر مشکلات گوارشی شود. همچنین ، این یکی از عوارض خوردن بیش از حد گوشت است.

احساس سنگینی می کنی چربی های اشباع شده و چربی های ترانس می توانند باعث ایجاد التهاب در بدن شوند که می تواند منجر به تورم و سنگینی شود.

چه مقدار چربی باید در روز مصرف کنید؟
طبق گفته سازمان غذا و داروی ایالات متحده ، در صورت پیروی از رژیم غذایی 2000 کالری در روز ، حداکثر مصرف چربی روزانه 78 گرم در روز است. البته این میزان بسته به میزان کالری مصرفی روزانه می تواند برای هر فرد متفاوت باشد. با این وجود ، می توان آن را به عنوان یک شاخص در نظر گرفت.

به عنوان مثال ، زنان جوان که فقط روزانه 1،500 کالری نیاز دارند ، باید 58 گرم چربی را مصرف کنند. از طرف دیگر ، ورزشکاران حرفه ای که باید روزانه 3500 کالری دریافت کنند می توانند تا 135 گرم چربی مصرف کنند.

بعلاوه ، بیش از 10٪ کالری روزانه شما نباید در چربیهای اشباع تقسیم شود. بنابراین ، اگر روزانه 2،000 کالری مصرف می کنید ، باید میزان مصرف چربی اشباع خود را حداکثر 22 گرم محدود کنید. این در شرایطی است که انجمن قلب آمریکا برای بهبود سلامت قلب مصرف نیمی از این مقدار و حدود 13 گرم را توصیه می کند.

از چربی های ترانس باید به طور کامل اجتناب شود. این نوع چربی معمولاً در غذاهای بسته بندی شده و فرآوری شده یافت می شود. شما می توانید برچسب محصولاتی مانند روغنهای هیدروژنه یا نیمه هیدروژنه شده را بررسی کنید تا محصولی که خریداری می کنید عاری از چربیهای ترانس باشد.

عوارض جانبی طولانی مدت در مصرف چربی بیش از حد چیست؟
مصرف بیش از حد یک نوع غذا می تواند شما را از خوردن غذاهای دیگر جلوگیری کند. بنابراین ، به جای یک رژیم متعادل که شامل غذاهای متنوعی از جمله سبزیجات ، میوه ها و غلات کامل باشد ، در صورت خوردن غذاهای پرچرب مانند گوشت ، برخی از انواع ماهی و حتی آجیل ، ممکن است در بعضی از ویتامین ها و مواد معدنی کمبود باشید. همخوانی داشتن.

نکته مهم دیگر تغییر در بیوشیمی ذاتی بدن است. اگر به طور مرتب غذاهای پر کالری یا پر چربی مصرف کنید ، دچار افزایش وزن می شوید و این می تواند منجر به خطر بیشتر در برابر مقاومت به انسولین شود. این می تواند خطر بیماری هایی مانند دیابت نوع 2 ، بیماری کبد چرب و فشار خون بالا را افزایش دهد.

همچنین مصرف زیاد چربی می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد. مطالعات نشان می دهد که بین مصرف چربی بالا و میزان بالاتر سرطان ارتباط وجود دارد.

در اینجا چند نمونه از چربی های با کیفیت بالا آورده شده است که می توانند به رژیم غذایی شما اضافه شوند
چربی ، مانند پروتئین و کربوهیدرات ها ، مواد مغذی مغذی لازم برای بقای انسان است. بهتر است از رژیم کم چرب رژیم غذایی کم چرب بخورید. همچنین باید به کیفیت روغنهای مصرفی توجه شود.

به عنوان مثال ، چربی های اشباع نشده که در دمای اتاق مایع هستند از چربی های اشباع شده که در دمای اتاق جامد هستند ، سالم تر هستند و در منابعی مانند روغن زیتون ، آجیل و دانه ها ، آووکادو و ماهی یافت می شوند. . این چربی ها و همچنین اسیدهای چرب آلفا لینولنیک و اسیدهای چرب امگا 3 در غذاهایی مانند گردو ، دانه چیا و دانه کتان ، همگی به افزایش سطح کلسترول خوب (HDL) کمک می کنند. این می تواند به کاهش خطر زنده ماندن از حوادث قلبی عروقی مانند سکته مغزی یا حمله قلبی کمک کند.