پاکستان بیشترین تعداد مبتلایان به هپاتیت C را در جهان دارد

پاکستان در حال حاضر بیشترین تعداد مبتلایان به هپاتیت C را در جهان دارد.
به گزارش ایران تودی، بر اساس آمارهای رسمی تعداد مبتلایان به این ویروس در پاکستان نزدیک به ۱۰ میلیون نفر است و استفاده از سوزن های آلوده و خدمات غیربهداشتی پزشکی از مهم ترین عوامل ابتلای این افراد به این بیماری است.
بر اساس گزارش مرکز تجزیه و تحلیل بیماری های ایالات متحده (CDA)، بین سال های 2015 تا 2021، نزدیک به نیم میلیون عفونت جدید در پاکستان شناسایی شده است.
مقامات بهداشتی پاکستان گفتند که این یافته ها نتیجه یک مطالعه دو ساله توسط مرکز کنترل بیماری های ایالات متحده و اداره بهداشت پاکستان است.
یک اپیدمیولوژیست گفت: پاکستان در حال حاضر میزبان بیشترین جمعیت مبتلایان به هپاتیت C در جهان است که حتی از چین، هند و نیجریه پیشی گرفته است.
این بیماری منتقله از راه خون، که در صورت عدم درمان می تواند منجر به عوارض شدید کبدی شود، انتظار می رود بر سیستم بهداشت عمومی پاکستان تأثیر بگذارد.
کارشناسان بهداشت استفاده مجدد از سوزن و سرنگ، انتقال خون غربال نشده، استفاده آرایشگران از تیغ و ابزار جراحی غیربهداشتی در دندانپزشکان را از عوامل اصلی شیوع هپاتیت C در پاکستان می دانند.
این کشور همچنین دارای بالاترین شاخص های سرانه IV در جهان است.
یک مقام بهداشتی پاکستان گفت: متاسفانه در کنترل عفونت ضعیف هستیم. همچنین زنان باردار علیه هپاتیت B واکسینه نمی شوند و در نتیجه این ویروس از مادر به کودک منتقل می شود.
به گزارش یاهو نیوز، سیل اخیر در پاکستان با آسیب رساندن به نزدیک به ۹۰۰ مرکز بهداشتی در سراسر این کشور و قرار گرفتن ۷۵۰۰۰ زن باردار در معرض عفونت، وضعیت را بدتر کرده است.
هپاتیت C اغلب علامتی ندارد، اما عفونت مزمن باعث ایجاد زخم در کبد می شود که پس از چند سال منجر به سیروز کبدی می شود. در برخی موارد، افراد مبتلا به سیروز همچنین دارای نارسایی کبد، سرطان کبد یا وریدهای بسیار متورم هستند که منجر به خونریزی در مری و معده می شود.
انتهای پیام