ضرورت اصلاح نرخ سود تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی
در گفتگو با آنا تأکید شد؛
یک تولیدکننده محصولات کشاورزی دانشبنیان گفت: مشکلات اقتصادی و عدم تسهیل شرایط دریافت تسهیلات امکان گسترش تولید را برای ما مهیا نمیکند.
مریم خوش نامی، تولیدکننده محصولات کشاورزی دانشبنیان در حوزه نهال گیاهان خانواده بری در گفتگو با خبرنگارگروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا با اعلام این مطلب اظهار کرد: شرکتهای دانش بنیان تازه تاسیس در سه سال نخست فعالیت خود میتوانند از فضای پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک استفاده کنند.
وی افزود: مدت زمان ما برای استفاده از فضای پژوهشگاه به اتمام رسیده است، اما امکان انتقال ۴ هزار نهال خانواده بری که برای کشت در شمال و مناطق کویری مناسب است را نداریم.
فعال اقتصادی در حوزه دانش بنیان ادامه داد: متاسفانه قیمت زمین در مناطق شمالی افزایش قابل توجهی پیدا کرده است و برای تهیه زمین نیاز به نقدینگی در حجم بالا داریم، ولی امکان تامین منابع از طریق تسهیلات را نداریم.
**شرکت های دانش بنیان در برابر افزایش سود تسهیلات صندوق
خوش نامی اظهار کرد: پیش از این صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکتهای دانش بنیان تسهیلات با سود ۱۱ درصد میداد، اما امسال رقم سود آنها به اندازه بانکها و ۱۶ درصد شده است.
تولیدکننده محصولات کشاورزی دانشبنیان که در نمایشگاه «آبادیران» حضور دارد، تصریح کرد: برای استفاده از اجاره زمین نیز صندوق نوآوری و شکوفایی تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی با سود ۱۶ درصدی اعطا میکند، اما وثیقه دریافت هر نوع تسهیلاتی از این صندوق الزاما سند ملکی و ارائه گواهی فروش است. از آنجایی که فروش شرکت ما به حد بالایی نرسیده است امکان استفاده از این تسهیلات را نیز نداریم.
این تولیدکننده نهال گیاهان خانواده بری خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شرایط دریافت تسهیلات خرید و اجاره را نداریم و مدت زمان استفاده از فضای پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک به پایان رسیده است نمیدانیم باید به ۴ هزار قطعه نهال را به کجا منتقل کنیم.