افتتاح مرکز نوآوری تخصصی صنعت خودروهای پیشرفته از تیرماه

افتتاح مرکز نوآوری تخصصی صنعت خودروهای پیشرفته از تیرماه

مدیر توسعه طرح‌های جامع فناوری‌های نوین خودرو و فناوری فضایی، معاون علمی و فناوری ستاد حمل‌ونقل پیشرفته رئیس‌جمهور از افتتاح مرکز تخصصی نوآوری در صنعت خودرو خبر داد و گفت: توسعه نمونه‌های اولیه خودروهای برقی ارزان و مدرن. “باتری های لیتیومی”. «اطلاعات» یکی از فعالیت های این مرکز است.

دکتر شهریار زینی در گفت وگو با ایران تودی وی با اشاره به افتتاح مرکز نوآوری آمپر در تیرماه در دو بخش «تحقیق» و «شتاب» افزود: این مرکز اولین مرکز تخصصی توسعه فناوری های پیشرفته با همکاری یکی از هلدینگ ها است. برق، هوشمند و مناطق تماس در زمینه خودرو. “خصوصی، آغاز شد.

وی ادامه داد: چنین مراکز تخصصی در صنعت خودروسازی دولتی ایجاد شده اما جزیره ای عمل کردند و با توجه به اینکه هلدینگ شریک یکی از تامین کنندگان اصلی صنعت خودرو است، این مرکز نوآوری تاسیس شد.

زینی با اشاره به خدمات ارائه شده توسط مرکز نوآوری گفت: خدمات مرکز نوآوری اولین گام در شناسایی و استفاده از ایده ها و محصولات کلیدی تولید شده توسط شرکت های دانش بنیان یا هسته های فناوری است که در محصولات خود نیاز به شتاب دهنده دارند. برای موفقیت روی نمونه سازی و تجاری سازی سرمایه گذاری کنید. همچنین در صورتی که شرکت دارای نمونه اولیه و آزمایشی باشد و نیاز به پشتیبانی تجاری سازی و ارتقاء محصول به 6 تا 7 لیر باشد، این مرکز به آنها خدمات رسانی خواهد کرد.

توسعه فناوری‌های نوین خودرویی و طرح‌های جامع ستاد توسعه فناوری فضایی، معاونت حمل‌ونقل به عنوان یکی از کاستی‌های صنعت خودرو کشور و کمبود مراکز تحقیق و توسعه و معاونت تحقیق و توسعه مرتبط ارزیابی کرد: استفاده از فرآیندهای نوین و پلت فرم تست توسعه زیرساخت ها نقص دیگری است که باید برطرف شود.

وی گفت: یکی از اهداف اصلی مراکز نوآوری ایجاد پل ارتباطی بین شرکت های دانش بنیان و گروه های بزرگ صنعتی است. خودروساز بلد نیست با یک شرکت دانش بنیان چگونه برخورد کند و شرکت های دانش بنیان با ادبیات صنعت ناآشنا هستند. نمونه آن گارانتی چند میلیاردی خودرو شرکت های دانش بنیان است.

وی با بیان اینکه یک استارتاپ دانش بنیان نمی تواند این تضمین را ارائه کند، اضافه کرد: اما مراکز نوآوری یا شتاب دهنده ها می توانند ضمانت های لازم را به خودروسازان بدهند و ایده های خود را به خودروسازان بدهند و از سوی دیگر خودروسازان یا این ایده ها. آنها آن محصول را می خرند یا با شرکت ها به اشتراک می گذارند تا آن را توسعه دهند.

زینی گفت: رشد سریع صنعت خودرو در کشوری مانند چین مرهون حمایت های ویژه شرکت هاست. از سوی دیگر نباید شاهد واردات بی رویه قطعات تولید داخلی باشیم و این یکی از موضوعاتی است که در دستور کار قرار دارد.

مناطق خدمات “Ampere”.

این مقام مسئول با اشاره به خدمات ارائه شده توسط مرکز نوآوری صنعت خودرو، افزود: ترویج سوخت گیری خودرو از موضوعات مورد بررسی در این مرکز است. «توسعه نمونه های اولیه خودروهای برقی ارزان و مدرن»، «باتری های لیتیومی»، «خودروهای هوشمند» و «خودران» از دیگر فعالیت های این مرکز است.

به گفته وی، مرکز نوآوری که در تیرماه افتتاح می‌شود، هم‌اکنون با راه‌اندازی گروه‌های فناوری آغاز به کار کرده است و افراد گروه‌های فناوری مرکز را دانشجویان دانشگاه‌های مطرحی چون صنعتی، علمی و دانشگاهی تشکیل می‌دهند. دانشگاه صنعتی و فناوری آمریکایی.

توسعه خودروهای برقی در کشور

مدیر طرح های توسعه فناوری های نوین خودرویی و توسعه فناوری فضایی ستاد حمل و نقل پیشرفته با اشاره به اینکه توسعه فناوری های نوین خودروسازی و توسعه فضایی ستاد حمل و نقل پیشرفته گفت: آینده صنعت خودرو برق است، دنیا اتفاق افتاده و برنامه های بسیار منسجمی برای آن وجود دارد. فناوری خودروهای الکتریکی در کشور به سرعت در حال رشد است.

وی با تاکید بر اینکه تا سال 2050 خودروهای تولیدی اصلی جهان الکتریکی خواهند بود، گفت: در حال حاضر اکثر خودروسازان مطرح دنیا نه تنها خودروهای بنزینی، بلکه پلت فرم های برقی و هیبریدی را نیز عرضه می کنند. تخفیف هم داره برای مصرف کنندگان و خریداران نهایی طراحی شده است تا فضایی را برای استفاده از این خودروها فراهم کند.

زینی افزود: علاوه بر این، بسیاری از کشورها محدودیت های شدیدی برای جلوگیری از تولید CEO2 دارند و شرکت ها موظف هستند تولید این گاز را در فرآیندهای تولید کاهش دهند.

به گزارش ایران تودی، افتتاحیه رسمی مرکز نوآوری آمپر 5 تیرماه برگزار می شود.

انتهای پیام/